5.2.2019

Teatterinäytös otto vai pano

Kuva: Tampereen Komediateatteri / Harri Hinkka



Viime viikon torstaina kävin katsomassa kutsuvieraana Jordi Galceranin palkitun hauskan komedian Otto vai pano. Tarina on lainaneuvottelusta, jossa kaikki keinot ovat sallittuja. Kun lainaa ei myönnetä on siirryttävä toisenlaisiin neuvotteluihin.

Asiakas (Ilkka Koivula) tulee pankkiin ja pyytää lainaa. Pankinjohtaja (Kake Aunesneva) ei pysty tätä myöntämään, koska asiakkaalla ei ole riittäviä vakuuksia. Asiakas ei kuitenkaan häkelly vaan vetoaa härskisti pankinjohtajaan tämän vaimon kautta. Tästä käynnistyy avio-onnea horjuttava valtapeli, joka osoittautuu todelliseksi kaksintaisteluksi. Puoliajan jälkeen mielestäni koko näytös huipentui, jolloin mahalihaksetkin saivat kyytiä. Lopussa kaikki hyvin vai oliko sittenkään...



Jordi Galceran on palkittu v. 2014 parhaan näytelmäkirjailijan Ceres-palkinnolla juuri tästä komediasta.
Jordi Galceranin kiristyskomedia
Suomennos Sanna Niemeläinen
Ohjaus ja visualisointi Panu Raipia
Rooleissa Ilkka Koivula ja Kake Aunesneva








Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful