2.6.2016

Raparperimuffinsit (gluteenittomat)


Kokeilin tehdä muffinseja ja maustaa ne raparperillä näin parhaaseen raparperi aikaan. Käytin Lumina merkkistä muffinsiseosta. Muffinsit ovat luontaisesti gluteenittomia. Joista tuli muuten hyviä, testatkaa ihmeessä. Ohjeesta tulee 9kpl.

Ohje:

1 pss. lumina muffinsiseosta 
1½ dl kylmää vettä
3/4 dl öljyä
4tl aitoa vaniljasokeria
1dl pieniä raparperipaloja

Kuorrutus:
n.70g gluteenitonta suklaata (esim. brunberg)


Sekoita pussin sisältö, kylmä vesi, öljy ja aito vaniljasokeri ja sekoita 5min. Lisää lopuksi raparperipalat. Annostele muffinsi vuokiin 3/4 vuoallista. Paista uunissa 200'c n.20min.
Lumina gluteenittomien leivontaseosten terveellisyyden salaisuus on kotimainen öljypellava. Pellavan hyvät ominaisuudet = Omega-3: Pellavan terveysvaikutukset perustuvat suurelta osin sen sisältämiin monityydyttymättömiin rasvahappoihin, erityisesti omega-3 rasvahappoon. Pellavassa olevien omega-3 rasvahappojen on todettu auttavan pitämään veren kolesterolitason normaalina​. Lignaani: Pellavan antioksidantti on nimeltään lignaani. Sitä on pellavassa noin 700 kertaa enemmän kuin puolukassa tai ruisleivässä.  Kuorruta halutessasi muffinsit, sulattamalla laakealla lautasella suklaa. Valuuta lusikalla suklaata muffinsien päälle koristele glutenittomilla nonparelleillä. Ohje on tehty yhteistyössä Linseedin kanssa.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful