Joulusuukot kätkevät sisälleen herkkullisen luumuvaahdon ja pienen yllätyksen.
Ohjeesta tulee 6kpl.
Kuorrutukseen:
100g Dammenbergin jaffa-appelsiini valkosuklaata
100g Dammenbergin sitruuna- tummasuklaata
1. sulata suklaat omissa astioissaan vesihauteessa
2. sivele sula suklaa pullasudilla silikoonisiin vuokiin ja laita pakkaseen kovettumaan
3. valmista sillä välin täyte
Täyte:
100g vispikermaa
100g vaniljarahkaa
100g luumumarmelaadia
½ dl vettä
1½ tl liivatejauhetta (dr.oetker)
1. vaahdota kerma ja rahka
2. lisää luumumarmelaadi
3. lämmitä vesi ja liivate ja jäähdytä seos ja lisää täytteeseen ohuena nauhana kokoajan sekoittaen
4. täytä vuoan kolot täytteellä melkein täyteen asti
Yllätykseksi:
esim. Dammenbergin mansikka-valkosuklaata
1. pilko suklaasta pieniä paloja
2. laita paloja täytteen sekaan
3. tasoita kolot tasaiseksi, ettei täytettä pursua yli
4. laita jääkaappiin hyytymään
5. hetken päästä voit halutessasi pullasudilla sivellä sulaa suklaata pohjaankin
Yhteistyössä Dammenberg. Dammenbergiltä löytyy paljon ihania konvehteja, vaikka pukinkonttiin.
Oi oi mitä herkkuja <3, voisinpa napata yhden tuosta kuvasta
VastaaPoistaUpeita suukkoja!
VastaaPoista