15.7.2019

Joulusuukot (gluteenittomat)



Joulusuukot kätkevät sisälleen herkkullisen luumuvaahdon ja pienen yllätyksen.
Ohjeesta tulee 6kpl.

Kuorrutukseen:
100g Dammenbergin jaffa-appelsiini valkosuklaata
100g  Dammenbergin sitruuna- tummasuklaata

1. sulata suklaat omissa astioissaan vesihauteessa
2. sivele sula suklaa pullasudilla silikoonisiin vuokiin ja laita pakkaseen kovettumaan
3. valmista sillä välin täyte

Täyte:
100g vispikermaa
100g vaniljarahkaa
100g luumumarmelaadia

½ dl vettä
1½ tl liivatejauhetta (dr.oetker)

1. vaahdota kerma ja rahka
2. lisää luumumarmelaadi
3. lämmitä vesi ja liivate ja jäähdytä seos ja lisää täytteeseen ohuena nauhana kokoajan sekoittaen
4. täytä vuoan kolot täytteellä melkein täyteen asti

Yllätykseksi:
esim. Dammenbergin mansikka-valkosuklaata

1. pilko suklaasta pieniä paloja
2. laita paloja täytteen sekaan
3. tasoita kolot tasaiseksi, ettei täytettä pursua yli 
4. laita jääkaappiin hyytymään
5. hetken päästä voit halutessasi pullasudilla sivellä sulaa suklaata pohjaankin
Yhteistyössä Dammenberg. Dammenbergiltä löytyy paljon ihania konvehteja, vaikka pukinkonttiin. 



2 kommenttia :

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful