maanantai 8. toukokuuta 2017

Kuohuvia tuleviin juhliin
Hakusanat:   Hardys Crest Sparkling Chardonnay Pinot Noir Brut , Hardys ,  Veuve du Vernay Ice Rosé , roseviini , kuohuviiniVeuve du Vernay Ice Rosé on kehitetty nimenomaan tarjoiltavaksi jäiden kera viinilasista. Tuoksussa on metsämansikkaa ja vadelmaa. Ice Rosé on puolimakea, keskihapokas, mansikkainen, kevyen vadelmainen on loistava kesäterassikuohuva. Maku toimiikin tässä yhteydessä erinomaisesti ja makeus taittuu hieman jäiden ansiosta.
Kokeile Ice Rosé:ta aperitiivina tai herkullisten jälkiruokien kera. Rakastan kuohuviiniä sekä roseviiniä ja tätä maistettuani ehdoton suosikkijuomani on löytynyt. Hinta alkossa on noin 10e.

Ranskan toiseksi suurin kuohuviininvalmistaja Patriarche Pére et Fils aloitti kuohuviinien valmistuksen vuonna 1955. Talon silloinen johtaja André Boisseaux päätti lähteä kilpailemaan samppanjaa vastaan tarjoamalla ihmisille edullisen elegantin vaihtoehdon.  Veuve du Vernay kuohuviinit valmistetaan Bourgognessa Ranskassa. 
Hardys Crest Sparkling Chardonnay Pinot Noir Brut
Solera Finlandin viinit menestyivät jälleen korkeatasoisessa Vuoden Viinit -kilpailussa. 
He saivat tänä vuonna peräti viisi kärkisijoitusta laadukkailla viineillään.

Vuoden Viinit kilpailu ry:n kilpailu järjestettiin tänä vuonna 20. kerran. Kilpailuun osallistui yhteensä yli 750 viiniä. Kilpailun tarkoituksena on valita kilpailuun osallistuvien viinien joukosta hinta-laatusuhteeltaan parhaat Suomessa kilpailuajankohtana saatavilla olevat viinit. Kaikki viinit maistetaan sokkona.  

Kunniamaininnan saanut Hardys Crest Sparkling Chardonnay Pinot Noir Brut, joka oli Kuohuviinit kilpailusarjassa. Hinta alkossa on n.13e. 
Hardys Crest Sparkling poikkeaa positiivisella tavalla australialaisista kuohuviineistä tyylikkään hillityllä eleganssillaan. Hardys Crest Sparklingia kuvaa parhaiten sana tasapainoinen. Tuoksun paahteinen kypsyys ja lempeä hedelmäisyys jatkuvat myös maussa. Viini on kuin koottu tyylikkäistä eurooppalaisista klassikkorypäleistä, joihin on lisätty mukaan ripus Australian hedelmäisyyttä ja aurinkoa. Tämä kuohuviini on kuiva, hapokas, ja hedelmäinen. Hardys Crest Sparkling sopii loistavasti juhlan alkumaljaksi ja se on myös mitä parhain ruokaviini. Vaalea suomalainen kala tai vaikka itämainen mausteinen ruoka, kanaruoat, salaatit ja äyriäiset sopivat Crestin seuraan hienosti.  
Hardys Crest -tuoteperhe on luotu Hardyn suvun neljännen sukupolven jäsenen, Sir James Hardyn kunniaksi, joka on saanut ritarin arvon saavutuksistaan purjehduksessa. Suvussa on tapana, että kullekin perheen viinitraditioihin merkittävästi vaikuttaneelle henkilölle on luotu oma nimikkotuote kunnianosoitukseksi Hardyn suvun viinihistorian eteenpäinviemisestä.  Sain viinit maahantuojalta maisteltavaksi.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful