1.2.2018

Herkullinen säilykelihakeitto



Kylminä talvipäivinä lämmin keitto lämmittää mukavasti ja flunssan kourissa tulee tehtyä paljon keittoja. Keitoista saa monipuolisia ja ovat kevyitä ruokia, itse ihastuin tähän keittoon niin paljon, että maistelin kaksi lautasellista, että onko se nyt varmasti niin hyvää 😜 Sekä kutsuin ystäväni lounaalle ja hän sanoi, että haluaa heti reseptin mukaan.

*Kaupallinen yhteistyö Euro-East Oy


Ohje:
1 punasipuli
1 suippopaprika
10 cm pala purjoa
tilkka valkosipuliöljyä

1 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
5 pientä porkkanaa
170g  kukkakaalta
1 litra vettä
1 dl Deronin paprika-tomaattitahnaa
1½ dl raakaa makaroonia (gluteenittomana esim. maccheroni makarooneja)
1 lihafondu
1 tl suolaa
400g Monolithin naudan säilykelihaa

1. pilko punasipuli, suippopaprika ja purjo
2. kuullota niitä paistinpannulla tilkassa valkosipuliöljyssä
3. laita kattilaan kuullotetut sipulit ja paprika 
4. lisää kattilaan silputtu persilja, paloiteltu porkkana ja kukkakaali sekä vesi, paprika-tomaattitahna, makaroonit, lihafondu ja  suola ja anna kiehu kunnes makaroonit ovat kypsiä
5. lisää lopuksi paloiteltu säilykeliha ja anna kiehahtaa pari minuuttia
6. tarkista suola ja lisää tarvittaessa





2 kommenttia :

  1. Makaronikeitto ihan uudella twistillä, todella herkullisen näköistä ja sopii niin talviseen iltaan (kun on tehnyt puolitoista tuntia lumitöitä)! Kurvailenpa tutkimaan Euro-Eastin tuotevalikoimaa, tuota paprika-tomaattitahnaa voisi käyttää aika monipuolisesti maustamisessa.

    VastaaPoista
  2. Tiedätkö, anoppi tekee usein keittoa säilykelihasta. Olin epäluuloinen, että voiko se todella olla hyvää, kunnes maistoin anopin keittoa. Ihanaa oli. Luulenpa, että kokeilen tällä sun ohjeella. Näyttää todella herkulliselta.

    VastaaPoista

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful