sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Neljän ruokalajin ranskalainen menu Ravintola Annassa


Voiko naistenpäivä enään paremmin alkaa? Minusta ei! Saimme ihanan kollegani Savusuolaa Janican kanssa kutsut mennä naistenpäivän kunniaksi Ahlmanin Ravintola Annaan nauttimaan klassisen ranskalaisen keittiön antimista, tiedossa oli neljän ruokalajin ranskalainen menu, jonka valmistivat koulun omat opiskelijat Michelin-kokki Sylvain Tauveronin johdolla. Lounas tarjoiltiin pöytään ja pöytä oli kauniisti katettu. Menu piti sisällään lohirilletellä täytettyjä tuulihattuja & tomaattikastiketta. Häränhäntäterriiniä & linssisalaattia. Ankkaa kahdella tapaa & suipponaurista, jota en muuten ollut aijemmin maistanut ja tätä herkkua voi tilauksesta ostaa Tampereen kauppahallista 👌 Jälkkäriksi opera-leivos ja pistaasijäätelöä. Sylvain Tauveron on Ahlmanin partnerikoulun Lycée Jean Monnetin kouluttaja, työskennellyt vuosia Michelin-ravintoloissa ja voittanut useita alan arvostettuja palkintoja. Luvassa oli siis huipputason tekijän tarkkuudella valmistettua, perinteisiä ranskalaisia makuja!

60 paikkainen ravintola Anna tarjoaa maukasta lähiruokaa, Anna toimii arkisin lounasravintolana ja iltaisin sekä viikonloppuisin tilausravintolana. Kartanon ravintola käyttää kaikessa ruuanvalmistuksessa paikallisia ja oman tilan raaka-aineita sesongin ja saatavuuden mukaan. Ahlmanin Kartano on yli 100-vuotiaan Ahlmanin koulun Säätiön liiketoimintayksikkö, joka tarjoaa erilaisia kokous-, juhla- ja majoituspalveluja. Rakennusta ja sen tiloja kunnostettaessa on säilytetty kaunis ulkokuori ja vanhan ajan tunnelma. Tutustu kaikkiin Ahlmanin Kartanon palveluihin
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 36-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful