torstai 22. maaliskuuta 2018

Ravintola Riemu




Sain kutsun mennä testaamaan perheeni kanssa Särkänniemen uutta Riemu ravintolan Street Food -henkistä buffettia, joka vie vierailulle kansainväliseen makujen maailmaan. Tarjolla oli makujen ja tuotteiden kirjo huomioiden erilaiset makumieltymykset. Lämminruokabuffet tarjosi ylikypsäksi haudutettua porsaanniskaa jonka maun takaa talon oma bbq-kastike ja tämä todella oli herkullista ja lapsetkin tykkäsivät ja hakivat lisää. Löytyi myös uuniperunoita tonnikalatäytteellä, jossa säväys kaprista ja kevätsipulia. Voi myös valita itämaisen tyylin maustettua pataruokaa, josta löytyy sekä kanaa että tofua sisältävät vaihtoehdot. Näistä jälkimmäinen on vegaaninen. Lämpimän ruoan lisäkkeinä tarjolla on riisiä, yrttimaustettuja lohkoperunoita ja lämpimiä vihanneksia. Laaja salaattivalikoima sisältää runsaasti tuoreita kasviksia ja juureksia erillisinä komponetteina joista saa itse koota haluamansa annoksen ja nämät olivat erityisesti lasten mieleen, koska kaikki olivat omissa astioissaan ja sai valita vain ne itselle mieleiset kasvikset joista tykkäsivät. Valikoimaan kuuluu myös valmis salaatteja ja proteenipitoisia tuotteita mikäli haluat valita salaatin pääruoaksi. Tuttuja juureksia ja kasviksia löytyy sopivasti sormisyötävinä paloina, joita voi dippailla savupaprikamajoneesin kanssa. Makumaailmassa ja resepteissä on huomioitu erityisesti lapsiperheet, tuotteiden valikoima on laaja, mutta erikoisempien makujen joukosta löytyy myös tuttuja ja turvallisia tuotteita. Reseptejä suunniteltaessa on muistettu huomioida erityisesti se, että lapset pääsevät tutustumaan uusiin makuihin eivätkä ruoat ole liian mausteisia tai tulisia. Ruoat ovat kauniisti ja houkuttelevasti esillä, joista on lapsenkin helppo ottaa mitä haluaa. Meillä kaksoset syövät yleensä monipuolisesti kaikkea, mutta ovat kuitenkin jokseenkin nirsoja, mutta tästä buffetista löytyi molemmille pojille lautaselle kattavasti kaikkea ja masut täyttyivät monipuolisella ruoalla. Jos tälläistä sapuskaa saa särkänniemestä, niin meillä ainakin jää ne eväät jatkossa kotiin. Uutuusravintola Riemu avaa ovensa kesällä huvipuiston puolella. Lämpöisesti suosittelen kaikkia testaamaan buffettia. 
























1 kommentti :

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful