Meillä rakastetaan hyvää pastaa, mikä valmistetaan hyvistä raaka-aineista. Nyt tein lohipastaa, jossa käytin Kala Lappi Lapin Tulisavulohta, jossa uniikin maun takaa menetelmä jossa tuoreet, suomalaiset kirjolohifileet kypsennetään aromikkaasti aidolla tulella savupesässä. Ja nyt täytyy sanoa, etten ikinä ole näin hyvää savulohta maistanut, ihan sukat pyöri jaloissa, kun ensimmäisen suupalan maistoin, jopa meidän toinen nirso poikakin, joka ei niin lohestä pidä, niin ihastui tähän tulisavuloheen. Vahva suositus 💜
Ohje:
250g tuorepastaa
1½ l vettä
1 tl suolaa
1 suippopaprika
1 punasipuli
tilkka öljyä kuullottamiseen
ripaus sokeria
1 dl tuoretta persiljaa
2½ dl kolmen sipulin kermaa
250g Lapin tulisavulohta
1 dl chili cheddar raastetta
1. keitä tuorepasta paketin ohjeen mukaan
2. pese ja silppua suippopaprika ja punasipuli
3. kuullota molemmat pannulla tilkassa öljyä
4. valuuta pastasta vesi pois ja lisää kuullotetut paprikat ja sipulit sekaan sekä kerma ja juustoraaste
5. lopuksi lisää savulohi
Kuulostaa ja näyttää niin herkulliselta :) En ole itse niin lohen ystävä, mutta tätä söisin takuulla ♥
VastaaPoista