perjantaina

Mango-kanavartaat


Kesällä tulee grillailtua paljon ja sain testiin ihanalta Eveliinan talolta Nicolas Vahen tuotteita. Kokeilin käyttää niitä kanavartaissa ja taisin juuri rakastua tuohon mangokastikkeeseen. Mangokastiketta voi käyttää lähes mihin ruokaan vain ja saatoinpa maistaa myös vaniljajäätelön kanssa ja sopi sinnekkin 😉


Kanavartaat:
600g broilerinsisäfileitä
Nicolas Vahen mangokastiketta
Nicolas Vahen dry rubia
broilerimaustetta

1. kasaa 2 filettä aina yhteen vartaaseen
2. valele pullasudilla vartaat mangokastikkeella
3. ripottele pinnalle rubi maustetta ja broilerimaustetta
4. grillaa vartaat kypsiksi
5. kaveriksi maissia ja salaattia




*Nicolas Vahen tuotteet saatu tuotenäytteinä


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 36-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful