*Kaupallinen yhteistyö GRAMin kanssa
Jos keittiösi kaipaa uutta, kurkista GRAMin uusi kodinkonevalikoima. Jos et tunne merkkiä, niin se on yli satavuotias kodinkonevalmistaja. Jolta saat ajattoman tyylikkäät kodinkoneet niin keittiöön kuin pyykinpesuun järkevään hintaan. Keittiökoneet näyttävät hyvältä erilaisissa keittiöissä ja hoitavat kotikokkailijan tarpeet kätevästi.
Pääsiäisen lähtestyessä helppo ja täyteläisen pehmeä pätkiskakku resepti on paikallaan. Kakun sisältä löytyy pätkistä ja päällä on lisää pätkistä, pätkiskuorruteessa. Helppoa ja herkullista. Aloita kuorrutteen teolla.
1½ dl kuohukermaa
5 kpl (a`18g) pätkiksiä
200g vaniljatuorejuustoa
1 tl aitoa vaniljasokeria
1. lämmitä miedolla lämmöllä kerma ja pätkikset (älä kuitenkaan keitä)
2. anna jäähtyä jääkaappi kylmäksi
3. vaahdota kerma-pätkisseos
4. lisää tuorejuusto ja vaniljasokeri
Pohja:
5dl vehnäjauhoja (TAI 4 dl Semperin fin mixiä)
3dl sokeria
3dl sokeria
3 tl aitoa vaniljasokeria
1 rkl leivinjauhetta
5rkl kaakaota (o`boyta)
200g jäähdytettyä voisulaa
6 kpl (a`18g) pätkiksiä
200g bulgaarian jugurttia
3 kananmunaa
1. sulata voi
2. pilko pätkikset pieneksi paloiksi
3. sekoita kaikki aineet keskenään
4. vatkaa hetki taikinaa kuohkeaksi
5. kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun 25 cm halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan
6. paista kiertoilmauunissa 175'c n. 45min, kunnes kypsää (uunitoiminnolla paistaessa nosta lämpöä n.25'c)
7. annan kakun jäähtyä kunnolla ja kuorruta
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti