Punasipulista valmistettu pehmeän ja täyteläinen hilloke ihastuttaa makeudellaan. Makean punasipulin ja perinteisen Modenan balsamico-viinietikan makuyhdistelmällä. Sipulihilloke sopii hyvin sellaisenaan, lisukkeeksi erilaisiin liha- ja kasvisruokiin sekä broilerin kanssa. Sopii hyvin myös juustojen kanssa tarjottavaksi. Punasipulihilloke on myös ehdoton lisuke kesän grillihetkiin.
Ohje:
450g broilerin filesuikaleita (natural)
1 tl broilerimaustetta
2 suippopaprikaa
1 kevät sipuli varsineen (tai 1 sipuli ja pala purjoa)
5dl vettä
1 liha fondu
2 rkl punasipulihilloketta
1 rkl vehnäjauhoja
2rkl vettä
1. ruskista broilerin filesuikaleet tilkassa öljyä
2. mausta broilerimausteella
3. pilko paprika ja kevät sipuli. Ja lisää broilerien sekaan
4. lisää vesi, liha fonfu ja punasipulihilloke. keitä kastiketta hetki
5. tee vehnäjauhoista ja vedestä suruste ja lisää ohuena nauhana kokoajan sekoittaen
6. kiuhauta kastiketta muutaa minuutti
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti