maanantaina

Broilerikastike




Punasipulista valmistettu pehmeän ja täyteläinen hilloke ihastuttaa makeudellaan. Makean punasipulin ja perinteisen Modenan balsamico-viinietikan makuyhdistelmällä. Sipulihilloke sopii hyvin sellaisenaan, lisukkeeksi erilaisiin liha- ja kasvisruokiin sekä broilerin kanssa. Sopii hyvin myös juustojen kanssa tarjottavaksi. Punasipulihilloke on myös ehdoton lisuke kesän grillihetkiin.

Ohje:
450g broilerin filesuikaleita (natural)
1 tl broilerimaustetta
2 suippopaprikaa
1 kevät sipuli varsineen (tai 1 sipuli ja pala purjoa)
5dl vettä
1 liha fondu
2 rkl punasipulihilloketta

1 rkl vehnäjauhoja
2rkl vettä

1. ruskista broilerin filesuikaleet tilkassa öljyä
2. mausta broilerimausteella
3. pilko paprika ja kevät sipuli. Ja lisää broilerien sekaan
4. lisää vesi, liha fonfu ja punasipulihilloke. keitä kastiketta hetki
5. tee vehnäjauhoista ja vedestä suruste ja lisää ohuena nauhana kokoajan sekoittaen
6. kiuhauta kastiketta muutaa minuutti















Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 36-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful