tiistai 24. maaliskuuta 2015

Muffinsit yllätys sydämellä










Minä kun tykkään niistä helpoista ohjeista joissa ei tarvitse kuin kaikki aineet vain sekoittaa ilman vaahdottamista sun muuta. Nooh halusin tehdä myös muffinsseillekkin sellaisen ohjeen jossa ei tarvitse vaahdottaa ja jotka tulevat kädenkäänteessä. Oiva tarjottava vaikka yllätysvieraille ;) Ohjeesta tulee 12kpl.


Ohje:

4 dl vehnäjauhoja
1dl fariinisokeria
1dl siirappia
2tl leivinjauhetta
3tl aitoa vaniljasokeria
2tl vanilja-aromia
2 kananmunaa
3/4dl kermaa tai maitoa
100g voisulaa

12kpl-24kpl esim. dumleja, mars, snickers, geisha tai fazerin sinisiä konvehteja (näitä saa mm. makuunista)

Sekoita hyvin kaikki aineet keskenään ja annostele 3/4 korkeisiin muffinsivuokiin (itse käytin ikean vuokia jotka ovat normaalia korkeampia myös kaupan amerikan muffinivuoat ovat hyviä. Jos laitat vuoan liian täyteen taikinaa sille ei jää tilaa kohota nätisti ylöspäin tehden tuollaista "kumpua") Lisää vuokien keskelle suklaakonvehti, mutta älä paina niitä ihan pohjaan asti. Dumleja, geishoja ja fazerin sinisiä laitoin kaksi kappaletta per vuoka (mutta jos käytät marketin normi muffinsivuokia jotka ovat pienempiä kuin amerikan muffinsivuoat tai ikean laita vain yksi karkki per vuoka). Marssia ja snickersiä laitoin vain yhden per vuoka, kun olivat kookkaampia. Paista 200'c n.15min. Koristele jäähtyneet muffinsit haluamallasi tavalla. Minä käytin candy meltsin väri suklaata ja nonpparellejä.



                           Tässä käyttämäni ikean muffinsivuuat.




Vasem.puoleinen on tehty ikean vuokaan & oik.puoleinen normi marketin muffinsivuokaan

Kokeilin tehdä satsin myös fazerin sinisellä sydämellä jossa tumma taikina. Taikinaan lisäsin muiden aineiden lisäksi 4tl tummaa kaakaota. Nämä olivat kans todella hyviä ja tämä tumma taikina sopi mainiosti fazerin sinisten konvehtien kanssa. 





1 kommentti :

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Perheeseen kuuluu myös aviomies. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.


Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.


Tiesithän, että minulla on facebookissa blogillani oma sivusto.
Sekä minut löytää pinterestistä ja instagramista nimellä ranteita_myojen_taikinasa


Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila

Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful