24.10.2017

Tyrnivispipuuro


Kuohkean täyteläinen tyrnivispipuuro kruunaa välipalan, joka ei kuitenkaan ole liian kirpsakan makuinen, vaikka tyrnistä onkin tehty. Ja koska halusin säilyttää tyrnin vitamiinit en keittänyt mehua.



Ohje:
1 litra vettä
1½ dl mannasuurimoita
1½ dl tyrneistä puristettua mehua (tarvitset 5 dl marjoja)
1 dl sokeria
1 rkl aitoa vaniljasokeria

1. keitä vesi ja mannasuurimot puuroksi 10 minuuttia miedolla lämmöllä välillä sekoittaen
2. painele tyrneistä mehu sihvilän läpi
3. kun puuropohja on keittetty kasaan lisää tyrnimehu ja sokerit
4. sekoita hyvin ja anna jäähtyä kylmäksi asti
5. vatkaa vispipuuro kuohkeaksi ja nauti

3 kommenttia :

  1. Ainakin on kaunis väri, enkä usko, että maussakaan on mitään vikaa. Pidän kovasti aromaattisesta tyrnistä.

    VastaaPoista
  2. Näyttää hyvätlä! Pitääpä ottaa kokeiluun!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi18.06

    Juuri blogisi löytäneenä. On muuten hyvä! testasin tyrnivispipuuron,erinomaista!

    T.Virpi

    VastaaPoista

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful