HopLopster on sisäseikkailupuisto HopLopin ja ravintola Rosterin toteuttama lasten oma pop up -huippuravintola, joka järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna Helsingissä, ja joka osoittautui menestykkääksi, sillä kaikki kattaukset oli samantien täynnä. Tänä vuonna HopLopster järjestetään Helsingin lisäksi Turussa. HopLopsterissa koko perheellä on lupa ottaa vähän rennommin ja antaa leikkimielisyydelle tilaa. Missä muuallakaan lapset oppivat ravintolakäyttäytymistä kuin ravintoloissa, joten kyllä lapsetkin kuuluvat myös sinne hienoimpiin ravintoloihin. Saimme Kari Aihiselta eli Kapelta kutsun mennä testaamaan konseptia, jossa lapset ovat itse päässeet suunnittelemaan Kapen kanssa menun. Menu olikin erittäin herkullinen ja hauska valinnanvaikeutta helpotti se, ettei tarvinut valita menusta mitä haluaa, sillä koko menu kuului hintaan. Kaksoset tykkäsivät, kun pääsivät Kapen kanssa käymään keittiössäkin ja juttelemaan Kapen kanssa, vaikka hieman oli pojilla perhosia vatsassa, itse tykkäsin, kun pöytään tultiin kyselemään pojilta, miten ruoka on maistunut ja mistä pitivät eniten. Alkudrinkkejä oli kolme, jotka olivat Mansikan kosto, Tyrmäävä torahammas ja Apinan aivolima. Drinkeistä ei enää hauskempia voisi saada, valinnan vaikeus tuli, minkä valitsisi. Neljän ruokalajin menussa alkuun oli meheviä popcornilla paneroituja kanatikkareita, jotka olivat kaksostemme suosikkeja. Toisena alkuruokana oli Rosterin kuumakoira, jossa jopa ketsuppi oli oma tekemää sekä viimeinen loiskahdus, joka piti sisällään mm. lämminsavulohta, tämä lohiannos oli ehdottomasti minun ja mieheni suosikki, lohi oli niin mehukas, että täytyy sanoa, etten ikinä ole niin hyvää lohta syönyt! Pääruokana oli lehtipihviä, paahdettuja perunoita sekä lasten rakastama nallekarkkisalaatti. Jälkkäriksi oli jäätelöä herkullisineen lisukkeineen, annokset sai itse tehdä pöydässä ja valita mieleisiään täytteitä kinuskikastikkeesta, suklaakastikkeesta, hunajakennokekseistä, karkeista, marjoista ja suklaamurusta.
4.2.2018
HopLopster lasten oma pop up -huippuravintola
Tilaa:
Lähetä kommentteja
(
Atom
)
Seuraajat
Tietoja minusta:
Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.Yhteydenotot:roottyna.taikinasa@gmail.comMarika KailaMinut löytää myös:
Tunnisteet
aamiainen iltapala tai välipala
cookies
cupcake
flunssan karkoittaja
gluteenittomat
gluteenittomat ja hiivattomat
gluteenittomat ja maidottomat
gluteenittomat leivät
gluteenittomat makeat
gluteenittomat suolaiset
halloween
itse tehty kinuski
joulu
juomat
juusto- ja hyydykekakut
jälkiruoat
jäätelö
kahvikakut
kakut
kirja-arvostelut
leivokset
leivät
letut ja vohvelit
lifestyle
makeiset
munattomat
munkit ja donitsit
näin maustat yrteillä
piirakat ja tortut
pikeeri
pullat
pääruoat
pääsiäinen
ravintolat
salaatinkastikkeet
smoothie
Suklaiset
suolaista
säilöntä
tuorepuurot
täytekakut ja mittataulukot
vappu
VINKIT
Kiva oli nähdä Turun Hoplopsterin tunnelmia! Annokset hiukka eri tavalla toteutettuja mutta kyllä sieltä tuttu lohisuosikki löytyi! Nyt vaan toivetta kehiin, että näitä järjestettäisiin vaikka pari kolme kertaa vuodessa, aivan loistava ja supertoimiva konsepti - me tulemme ehdottomasti uudestaankin harjoittelemaan ravintolakäyttäytymistä Hoplopsteriin!
VastaaPoistaOho, siinä oli herkkuja, jos monenmoista :p Kiva konsepti!
VastaaPoistaHei tosi hauska idea, enpä ollut tästä aiemmin kuullutkaan! Täytyypä seurata milloin taas tulee Hesaan.
VastaaPoista