maanantai 5. helmikuuta 2018

Mehevät possun pihvit kermakastikkeessa


Arjen keskellä tykkään, kun ruoka valmistuu lähes itsestään ja joka on vielä hyvää. Tässä ohje meheviin ja herkullisiin pihveihin kermakastikkeella. Nopeaa, helppoa ja niin maukasta, joka maistuu myös lapsille. 


Ohje:
1 suippopaprika
1 punasipuli
tilkka chiliöljyä
myllystä ripaus mustapippuria
myllystä ripaus chiliä
myllystä ripaus suolaa
2 pkt. (4 kpl) viljaporsaan ohuita natural filepihvejä tai viljaporsaan pippuri filepihvejä
2½ dl kolmen sipulin kermaa
2 rkl omena-mangohilloa
n.3/4 tl - 1 tl suolaa

1. mausta pihvit mustapippurilla, suolalla ja chilillä ja paista pihvejä chiliöljyssä pannulla muutama minuutti per puoli 
2. aseta pihvit 20cm x 29cm olevaan uunivuokaan leivinpaperin päälle
3. pilko punasipulit ja paprikat ja kuullota pannulla niitä tilkassa chiliöljyä
4. lisää kerma,  hillo ja suola kasvisten päälle ja kiehauta muutama minuutti
5. tarkista suola ja lisää tarvittaessa
6. kaada kastike pihvien päälle ja laita uuniin 200'c noin 15 minuutiksi





*Pihvit saatu Atrialta tuotenäytteinä, samoin chiliöljy saatu Alavuuden öljynpuristamolta ja hillo Urtekramilta







3 kommenttia :

  1. Hei
    Mikä pointti on tuolla leivinpaperilla vuoassa? Onko sillä muuta kuin että ei tarvitse mahdollisesti voidella vuokaa? Eikö leivinpaperi ime kosteutta ja siten hankaloita kastikkeen ottamista? Minulle tämä menettely oli uusi ja siksi vähän nousi kysymyksiä mieleen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Leivinpaperin laitoin ihan vaan sen takia, ettei tarvinnut jynssätä uunivuokaa lainkaan, kun ruoka oli syöty eikä hankaloittanut yhtään kastikkeen ottamista eli ei imeny kosteutta itseensä lainkaan :)

      Poista
    2. Ok kiitos! Täytyy joskus itsekin kokeilla.

      Poista

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful