6.9.2014

Marianne-valkosuklaakakku




Halusin yllättää mieheni jollain ihanalla herkulla joka tuli töistä hyvin väsyneenä kotiin. Halusin itse tehdä kakulle reseptin ja hetken "maistellessani" ja mietiskellessäni mitä maut passaa yhteen, niin syntyi tämä ihana herkku.

Pohja:

2½ dl vehnäjauhoja
1½ dl fariinisokeria
2 tl aitoa vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
220 g mariannekarkkeja
100 g voisulaa
200 g bulgaarian jugurttia
2 kananmunaa

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää bulgarian jugurtti, kananmunat ja voisulaa sekä mariannekarkki palat. Sekoita. Pistä karkit kestävään muovipussiin ja nuiji lihanuijalla karkit pienimmiksi, karkit saavat jäädä isohkoiksi sattumiski kakkuun. Paista 175*c n.30min. Tämä mun sydän vuoda on 1,4 litran vetoinen.

Kuorrutus:

260 g pandan valkosuklaata
125 g luonnonjugurttia

Sulata suklaa ja lisää jugurtti. Leikkaa leivinpaperista suikaleet joilla suojaat kakkupaperin missä kakku jo on, laita leivinpaperi suikaleet kauttaalteen kakun alle. Päällisen saat reunoille kaikista parhaiten, kun kaadat täytettä päälle ja lusikalla viet yli reunojen täytettä, että se pääse itse valumaan reunojen yli.

Koristeeksi mariannerouhetta.

2 kommenttia :

  1. Anonyymi22.53

    Ihania kaikkia leivoksia! Löytynyt jo useampi mitä haluan ja aijon testata! ���� tämäkin kuulostaa superhyvältä! �� ja tosi hyvät ja selkeät ohjeet kaikissa, saatan ehkä onnistuakin niiden ansiosta! ������

    VastaaPoista

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful