3.3.2015

Herkkulihapullat


Meijän perheen herkkulihapullat joita kaksoset aina vetävät kaksin käsin ja omaankin suuhun nämä kyllä maistuvat ilman mitään valmiita kaupan sipulikeittopusseja  :) Herkulliset lihapullat
Hakusanat: lihapulla, lihapullat


Ohje:


500g naudan paistijauhelihaa

1 prk. kermaviiliä
½ dl kaurahiutaleita
1 sipuli
1 kananmuna
3tl jauhelihamaustetta (santa maria)
1tl grillimaustetta (santa maria)
1/4tl - ½tl mustapippurijauhetta


Kuullota sipulisilppu öljyssä. Kaada kermaviiliin kaurahiutaleet ja kuullotetut sipulit. Lisää loput aineet ja sekoita massa tasaiseksi käsin. Pyörittele lihapulliksi (kostuta käsiä vedessä välillä ja saat pullat pyörimään käsissä paremmin) ja paista 200'c n.20min (koosta riippuen) ja nauti :)
2 kommenttia :

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful