3.6.2015

Mehevä raparperipiirakka



Jääkaapissa oli ylimääräistä kermaviiliä joka piti jonnekkin tunkea sekä ensimmäistä vuotta sain raparpereistä satoa. Nooh yhden piirakan verran tosin, mutta parempi sekin kuin ei mitään :D ;) Helppo ohje tehdä ei tarvitse vaahdotella, kaikki aineet astiaan sekaisin ja uuniin :)


Pohja:

100g  voisulaa
1½dl sokeria
3dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1dl piimää
2tl vaniljasokeria
2tl leivinjauhetta

Sekoita kaikki aineet hyvin sekaisin ja lisää voideltuun ja korppuhauhotettuun vuokaan (26cm halk.)


Päälle:

5dl pilkottuja raparperipaloja
2prk. kermaviiliä
1dl fariinisokeria
1rkl perunajauhoja

Kaada raparperipalat pohjan päälle. Sekoita kermaviilit, sokeri ja perunajauhot keskenään ja lisää raparperien päälle. Paista 180'c n.40min. Anna jaahtyä ja leikkaa paloiksi.






2 kommenttia :

  1. Kiitos hyvästä ohjeesta, juuri noita löytyy minultakin, joten kokeiluun meneekin :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla Sirkka :)

    VastaaPoista

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful