16.6.2017

Gluteenittomat suklaaleivokset



Nämä olivat niin hyviä, suosittelen testaamaan. Seuraavana päivänä parhaimmillaan, kun ovat ehtineet jääkaapissa kostua ja maustua. 
Ohjeesta tulee 7kpl.


Pohja:
5 kananmunaa
2 dl sokeria
2dl maizenaa/ perunajauhoja
3rkl kaakaota
1tl leivinjauhetta

1. vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi valkoiseksi vaahdoksi
2. sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää sihvilän läpi vaahtoon kahdessa-kolmessa erässä varovasti sekoittaen
3. paista uunipellillä alimmalla ritilätasolla 225'c 7min
4. jäähdytä pohja ja kippaa toiselle leivinpaperin päälle jonne olet ripotellut erikoishienoa sokeria

Kostustus:
1-1½ dl mehua

1. kostuta jäähtynyt pohja
Väliin:
Vadelmahilloa
100g gluteenitonta suklaata paloina (esim. brunbergiä)  
2dl kermaa
4rkl variinisokeria

1. vaahdota kerma ja fariinisokeri
2. levitä pohjan päälle ensin hilloa ohut kerros
3. lisää kermavaahto ja suklaapalat
4. kääri tiukalle rullalle ja leikkaa paloiksi
5. koristele haluamallasi tavalla
6. nauti kahvikupposen kera  


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful