Rakastan makaronilaatikkoa, mutta inhoan, jos se on jäänyt mauttomaksi tai kuivaksi. Tässä ihanan maukas ja mehevä makaronilaatikon ohje. Tässä ohjeessa paistellaan hetki öljyssä sipuleiden kanssa mausteet, jolloin saat mausteista enemmän makua irti. Tämä ohje on saanut nyt niin pajon kehuja, et testaa ihmessä sinnäkin! Ohjeesta tulee 8 annosta.
Ohje:
400g makaroneja
3 tl sipulijauhetta TAI 1 sipuli
2tl valkosipulijauhetta TAI 4 valkosipulinkynttä
1 tl mustapippurijauhetta
1 tl paprikajauhetta
1 tl mustapippurijauhetta
1 tl paprikajauhetta
4 tl grillaus ja yleismaustetta (klikkaa sanaa nähdäksesi millaista tarkoitan)
400g naudan paistijauhelihaa (10%)
400g naudan paistijauhelihaa (10%)
2 kpl:tta knorr liha fondikuppia (klikkaa sanaa nähdäksesi millaisia tarkoitan)
1 litra maitoa
2 kananmunaa
2 kananmunaa
öljyä tilkka kuullottamiseen
150g pinnalle vielä cheddar juustoraastetta
1. keitä makaronit kypsiksi
2. valuuta vesi makaroneista pois ja lisää 1 liha fondi
3. kuullota tilkassa öljyä sipulisilppu, valkosipuli, mustapippurijauhe, paprikajauhe ja grillausmauste
1. keitä makaronit kypsiksi
2. valuuta vesi makaroneista pois ja lisää 1 liha fondi
3. kuullota tilkassa öljyä sipulisilppu, valkosipuli, mustapippurijauhe, paprikajauhe ja grillausmauste
4. lisää jauheliha hetken päästä, kun olet hetken ruskistellut sipuleita ja mausteita
5. lisää lopuski toinen liha fondi ruskistetun jauhelihan sekaan
6. lisää makaronit ja jauheliha vuokaan
7. sekoita maito ja kananmunat keskenään ja kaada lopuksi vuoan päälle.
8. paista 170'c 1h
5. lisää lopuski toinen liha fondi ruskistetun jauhelihan sekaan
6. lisää makaronit ja jauheliha vuokaan
7. sekoita maito ja kananmunat keskenään ja kaada lopuksi vuoan päälle.
8. paista 170'c 1h
Upea ohje Marika, toimii🤩
VastaaPoista