Rakastan makaroonilaatikkoa, mutta inhoan, jos se on jäänyt mauttomaksi tai kuivaksi. Tässä ihanan maukas ja mehevä makaroonilaatikon ohje. Tässä ohjeessa paistellaan hetki öljyssä sipuleiden kanssa mausteet, jolloin saat mausteista enemmän makua irti. Tämä ohje on saanut nyt niin pajon kehuja, et testaa ihmessä sinnäkin! Ohjeesta tulee 8 annosta.
Ohje:
400g makarooneja
400g naudan paistijauhelihaa (10%)
3 tl sipulijauhetta TAI 1 sipuli
2tl valkosipulijauhetta TAI 4 valkosipulinkynttä
1 tl mustapippurijauhetta
1 tl paprikajauhetta
1 tl mustapippurijauhetta
1 tl paprikajauhetta
Halutessasi pinnalle vielä juustoraastetta
1. keitä makaroonit kypsiksi
2. valuuta vesi makarooneista pois ja lisää 1 liha fondi
3. kuullota tilkassa öljyä sipulisilppu, valkosipuli, mustapippurijauhe, paprikajauhe ja grillausmauste
1. keitä makaroonit kypsiksi
2. valuuta vesi makarooneista pois ja lisää 1 liha fondi
3. kuullota tilkassa öljyä sipulisilppu, valkosipuli, mustapippurijauhe, paprikajauhe ja grillausmauste
4. lisää jauheliha hetken päästä kun olet hetken ruskistellut sipuleita ja mausteita
5. lisää lopuski toinen liha fondi ruskistetun jauhelihan sekaan
6. lisää makaroonit ja jauheliha vuokaan
7. sekoita maito ja kananmunat keskenään ja kaada lopuksi vuoan päälle. Halutessasi lisää päälle vielä juustoraastetta
8. paista 170'c 1h
5. lisää lopuski toinen liha fondi ruskistetun jauhelihan sekaan
6. lisää makaroonit ja jauheliha vuokaan
7. sekoita maito ja kananmunat keskenään ja kaada lopuksi vuoan päälle. Halutessasi lisää päälle vielä juustoraastetta
8. paista 170'c 1h
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti