21.3.2017

Gluteenittomat kasvispihvit


Minun on tehnyt jo pitkään mieli tehdä itse kasvispihvejä. Nyt sain vihdoin tehtyä niitä ja tiedättekö sen tunteen, kun saat syötyä ja suu hymyilee vaan, kun oli niin hyvää. Minulle kävi juuri niin näiden pihvien kohdalla. Jopa mieheni ja kaksosemme kehuivat, miten hyviä ovat, vaikka ovat enemmän lihan perään. Ohjeesta tulee 9 kpl

Ohje:
300g porkkanoita
250g juuriselleriä
200g palsternakkaa
2 salottisipulia
2 dl mozzarellaraastetta
3 (pientä) kananmunaa
2 tl paprikajauhetta
1 tl yrttisuolaa
½ tl himalajan hienoa suolaa
½ dl viljatuotteen vaaleaa jauhoseosta 

Paistamiseen:
voita (tai öljyä)

1. raasta juurekset
2. hienonna sipulit
3. sekoita kaikki aineet hyvin keskenään 
4. paista voilla miedolla lämmöllä kunnes kypsiä (n.5min per puoli, välillä kääntäen)

*Yhteistyössä Virtasalmen Viljatuote Oy

Vinkki:
* voit raastaa juurekset jo edellisenä iltana valmiiksi jääkaappiin. Ja kun tulet töistä ja haluat saada nopeasti ruoan valmiiksi lisäät vain loput aineet ja paistat.

Blogistani löytyy muitakin herkullisia ruokaohjeita joita kannattaa kokeilla


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful