24.7.2017
Kiinalaista mango-broileria myös gluteenittomana
Minä rakastan kiinalaista ruokaa, mutta meillä miesväki siitä ei juurikaan pidä. Harvoin siis tulee tehtyä kiinalaista ruokaa. Nyt kuitenkin lähdin kokeilemaan ja ruokapöydässä, niin mieheni, kuin kaksosetkin lappasivat ruokaa suuhunsa ja ottivat jopa lisää. Tämä on aina merkki, että ruoka todella on hyvää varsinkin, kun liikun hieman mieliruokien ulkopuolella. Mieheni kanssa nauteimme tämän ruoan Tsingtao lager oluen kanssa, joka sopikin, kuin nenä päähän oluen raikkaan ja maltaisen makunsa puolesta.
Hakusanat: kiinalaista kanaa , kiinalaista , olut , tsingtao , kiinalaista ruokaa , kiinalaista broileria , kiinalainen kanakastike , kiinalaiset reseptit , kiinalaista kanakastiketta ,
Ohje: (5-6 annosta)
1 valkosipulin kynsi
1 punainen suippo paprika
½ vihreää paprikaa
1 kevätsipuli varsineen
2 porkkanaa
500g bloilerin fileitä (natural)
myllystä himalajansuolaa
myllystä chili explosionia
tilkka oliiviöljyä
1 tölkki ananaspaloja
1 tölkki mangopaloja (425g)
1. silppua valkosipuli pieneksi
2. suikaloi paprikat, kevätsipuli ja tee porkkanasta ohuita siivuja
3. kuullota sipulit, porkkanat ja paprikat pannulla tilkassa oliiviöljyä
4. siirrä kuullotetut kasvikset sivuun ja ruskista pilkotut broilerit seuraavaksi pannulla tilkassa oliiviöljyä
5. mausta broilerit himalajansuolalla ja chili explosionilla
kastike:
3 rkl soijaa (gluteenittomana löytyy esim. Kikkoman)
½-1 tl inkivääritahnaa
2 rkl fariinisokeria
2 rkl ananasmehua
1 3/4 dl vettä
½ rkl valkoviinietikkaa
1. laita kaikki kuullotetut kasvitket ja ruskistetut broilerit pannulle
2. lisää ananaspalat ja paloittele mangosuikaleet ja lisää joukkoon
3. lisää kaikki kastikkeen aineet sekaan ja kiehauta n.5min
suuruste:
3 rkl vettä
1 rkl vehnäjauhoja (tai 1 rkl hienoa riisijauhoa)
1. tee lasiin suuruste, sekoita hyvin
2. kaada ohuena nauhana kastikkeen sekaan kokoajan sekoittaen
Päälle:
suolapähkinöitä
kevätsipulin varsia
*Kaupallinen yhteistyö Tsingtao
Tilaa:
Lähetä kommentteja
(
Atom
)
Seuraajat
Tietoja minusta:
Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.Yhteydenotot:roottyna.taikinasa@gmail.comMarika KailaMinut löytää myös:
Tunnisteet
aamiainen iltapala tai välipala
cookies
cupcake
flunssan karkoittaja
gluteenittomat
gluteenittomat ja hiivattomat
gluteenittomat ja maidottomat
gluteenittomat leivät
gluteenittomat makeat
gluteenittomat suolaiset
halloween
itse tehty kinuski
joulu
juomat
juusto- ja hyydykekakut
jälkiruoat
jäätelö
kahvikakut
kakut
kirja-arvostelut
leivokset
leivät
letut ja vohvelit
lifestyle
makeiset
munattomat
munkit ja donitsit
näin maustat yrteillä
piirakat ja tortut
pikeeri
pullat
pääruoat
pääsiäinen
ravintolat
salaatinkastikkeet
smoothie
Suklaiset
suolaista
säilöntä
tuorepuurot
täytekakut ja mittataulukot
vappu
VINKIT
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti