27.12.2017

Taivaallinen salaatinkastike

Etsinnässä on ollut jo pitkään hyvä salaatinkastike ja tätä Voita ja Suolaa -blogin Mikan taivaallista salaatinkastiketta on nyt kehuttu, niin paljon, joten pakko oli munkin kokeilla. Tämä tosiaan oli nimensä veroinen, tykästyin tähän niin paljon, että oli ohje saatava omaankin blogiin. Ja koska rakastan tuoretta basilikaa, laitoin sitä tupla määrän 😋 Ohjeesta tulee noin 7,5 dl valmista salaatinkastiketta. Helppo valmistaa.


Ohje:
½ paprika
½ sipulia
1 valkosipulin kynsi
8 tuoretta basilikan lehteä
6 rkl sokeria
3 rkl sinappia
3/4 dl rajamäen Omenaviinietikkaa
1 tl mustapippurijauhetta
2 tl suolaa
70g tomaattipyrettä
3½ dl öljyä

1. huuhtele ja paloittele paprika, sipulit ja basilikanlehdet tehosekoittimeen ja aja ne sileäksi
2. lisää sen jälkeen kaikki muut aineet paisti öljy ja sekoita hyvin
3. lisää viimeisenä öljy ohuena nauhana kokoajan tehosekoittimen ollessa päällä. Jos kastike jää liian paksuksi lisää hieman öljyä. Kastike säilyy jääkaapissa ainakin viikonEi kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful