10.2.2018

Kermainen lipstikka-nyhtökaurakastike


Nyt yllätin jopa itseni, sillä tein nyhtökaurasta kastiketta, joka oli hyvää. Mausteeksi laitoin tuoretta lipstikkaa sekä kermaa ja olen vieläkin ihan ällikällä lyöty, miten hyvää kastikkeesta tuli, sillä tämä nyhtökaura kuuluu vahvuus sekä lempialueeni ulkopuolelle.

Ohje:
1 pkt. Pulled oats mexico nyhtökauraa 
1 sipuli
½ dl tuoretta lipstikkaa
3 rkl vehnäjauhoja
4 dl vettä
2½ dl kolmen sipulin kermaa
2 tl lipstikkasuolaa
tilkka öljyä

1. pilko sipuli pieneksi kuutioksi
2. silppua tuore lipstikka
3. kuullota tilkassa öljyä sipulit
4. lisää nyhtökaura (ilman maustetahnapussia) ja silputtu lipstikka
5. ripottele päälle vehnäjauhot ja sekoita hyvin
6. lisää vesi, kerma ja suola ja keitä pari-kolme minuuttia



*Lipstikka, lipstikkasuola ja nyhtökaura saatu tuotenäytteinä

1 kommentti :

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful