10.6.2018

Kesäjuhlat ja yö ylellisessä Grand Hotel Tammerissa
Mulla on ollut tapana kerätä ihanat kollegat kasaan pari kertaa vuodessa. Toukokuun lopussa oli kesäjuhlien aika Tampereella. Aloitimme päivämme suositusta Panimoravintola Plevnasta Savusuolaa -Janican, Makeaa elämää pilvilinnassa -Annan, Viikonloppukokki Hanna-Kaisan sekä bloggaaja Dioriina -Marinan kanssa. Onneksi sääkin oli mitä mainioin, kun aurinko porotti täydeltä taivaalta. Meille tarjottiin Plevnassa maistuva kolmen ruokalajin lounas, oluttasting sekä virtuaalinen panimokierros. Plevna avasi ovensa satakunnankadulla Finlaysonin rautaportilla 1994. Ravintolan sisätiloissa toimii muhkea panimo, joka tarjoaa täysin lisäaineettomia antimia: mm. tummaa, vaaleaa, bock lageria, stoutia sekä siidereitä. Oluttastingissa meille oli valittu kolme erilaista olutta ja suosikkejani oli kausiolut seassion pintahiivaolut, joka oli ihanan raikas ja hedelmäinen. Panimosima oli toinen suosikkini, joka oli puolikuiva ja sopivan simainen. Stoutjäätelö oli myös mieleenpainuvan herkullista, jota en ollut aijemmin maistanut.


Yövyimme ylellisessä Radisson Blu Grand Hotel Tammerissa, joka on Suomen kolmanneksi vanhin hotelli. Hotelli huokuu historiaa ja on ainoita paikkoja Tampereella ja varmaan koko Suomessa, jossa pääsee nauttimaan vanhanajan tunnelmasta, johon kuuluvat isot kattokruunut, tumma puu ja punainen plyyssi. Aivan ihana hotelli, jonne täytyy päästä ehdottomasti uudelleenkin ja mikä parasta tämä helmi löytyy naapurikaupungista. Vuoteisiin on kiinnitetty suurta huomiota. Sillä patjat ovat todella hyvät nukkua myös tälläisen selkävaivaisenkin. Muhkeat tyynyt ja peitot puolestaan viimeistelevät makoisat unet. Illallistimme ihanien naisten kanssa hotellin ravintolassa Trattoriassa, jossa meille tarjoittiin La Tavola Italialainen kolmen ruokalajin illallinen viineineen, joten nälissään meijän ei reissullamme tarvinut olla 😉 Illallisesta vieläkin kutkuttelee herkulliset jättiravut, oih ne olivat niin hyviä! Paahdetut valkosipulileivät olivat myös koko porukan mieleen. Ruokalajit oli kasattu lankuille, jotka tuotiin keskelle pöytää, josta jokainen sai ottaa mieleisiään herkkuja omalle lautaselleen. Tiramisu on yksi lemppari jälkiruoka ja tämä ei ollut ihan täysin mieleeni. Sillä manteliliköörin makua ei ollut lainkaan ja pohjana oli käytetty Savoiardi -keksien tilalla levykakkupohjaa. Hotellin aamiainen ei jättänyt ketään kylmäksi ja pöydissä notkui toinen toistaan herkullisempia antimia. Kahvi tarjoiltiin pöytiin, josta sai ison plussan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful