26.7.2018

Radisson Blu Seaside ja leffahuone, sis. alekoodin majoitukseen
* Yhteistyössä Radisson Blu Seaside

Kävin perheeni kanssa minilomalla Helsingissä ja yövyimme Hietalahdenrannassa sijaitsevassa Radisson Blu Seasidessa, mutta ei ihan tavallisessa huoneessa. Sillä hotellista löytyy leffahuone, kyllä luit ihan oikein! Ja voin sanoa, että tämä leffahuone oli enemmän kuin mieluinen 11 vuotiaille pojille. Huoneissa on Playstation sekä vastaanotosta on mahdollista lainata pelejä ja elokuvia. Huoneessa on myös mahdollista käyttää omia esim. Netflix tunnuksia tai vaikka katsella Youtube videoita oman laitteen Chromecastin tai Appletv:n kautta. Leffahuoneita on yhteensä 6 kpl. Huoneeseen voi halutessaan tilata maksua vastaan leffaeväiksi popcornia, olutta tai coca-colaa, normaalin huonepalvelulistan lisäksi. Hotellissa on myös taikaa -konsepti, vastaanotosta annetaan lapsille tervetuloa-kirje, katuliidut ja ohjeistus missä niillä voi piirtää (sisäpiha), Taikaa-ranneke sekä puuhakirja ja värikynät. Lasten leikkihuone löytyy Projektista (ravintolan vieressä oleva tila) missä lapsille tekemistä ja mikro. Pelejä saa myös lainattavaksi huoneeseen vastaanotosta. Taikaa-rannekkeella saa ruokailun yhteydessä Gimiksessä tai Rorossa päivän pirtelön veloituksetta sekä limpparia niin paljon kuin jaksaa juoda. Jalanjälkitarroja johdattamaan sisäpihalle sekä leikkihuoneeseen. Bongaa Yrre –tarroja ympäri hotellia: kun lapsi tulee kertomaan missä on Yrren nähnyt otataan vastaanotossa lapsen/vanhemman tiedot ylös. Kaikkien Yrren bonganneiden kesken arvotaan kahden vuorokauden viikonloppuloma neljälle.


Nyt sinullakin on mahdollisuus yöpyä Radisson Blu Seasidessa alennettuun hintaan. Varaa radissonblu.com sivuilta etukoodilla SUMSUM ja saat -10% alennuksen päivän hinnasta. Etu on voimassa 9.8.2018 asti ja varattavissa siihen asti. Majoitusaika 9.8.2018 asti.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful