26.7.2019

Jäädyke





* Kaupallinen yhteistyö GRAMin kanssa.


GRAM-kaappipakastimet tarjoavat runsaasti pakastintilaa, mutta vievät vain vähän lattiapinta-alaa, haluaa sitten klassisen valkoisen tai teräksisen mallin. Classic-sarjaan kuuluu 60 cm:n levyisiä ja erittäin tilavia kaappipakastimia, jotka kaikki edustavat tunnettua pohjoismaista muotoilua ja joissa on koko oven korkuiset kädensijat. NoFrost ominaisuuden ansiosta sinun ei tarvitse enää huolehtia pakastimen hankalasta sulatuksesta. Fresh-sarjasta voit valita 55 tai 60 cm:n levyisen mallin. Saatavilla on kaikkea pienistä pöydänkorkuisista pakastimista jopa 277 litran vetoisiin kaappipakastimiin, joissa on automaattinen sulatus. Osa malleista voidaan sijoittaa myös kylmiin, jopa -15 °C:n lämpötiloihin. Tällöin laite voidaan sijoittaa esimerkiksi autotalliin tai ulkovarastoon. XL-mallien syvempi kaappitila tekee niistä erityisen tilavia. Pakastinlokeroissa ja -laatikoissa on läpinäkyvät etulevyt ja ne ovat myös erittäin suuria, joten niihin mahtuu runsaasti ruoka-aineita.


Näillä helteillä jäädy on ehkä parasta kylmän juoman kanssa. Helppo tehdä ja makuahan pystyy vaihtamaan omaan makuun sopivaksi. Tähän massaan sopii ihan mikä vain tuoreet marjat, säilykehedelmät, valkosuklaa, kinuskikastike, erilaisia keksejä vain taivas on rajana...


Ohje:
5dl vispikermaa
3/4dl fariinisokeria
2 kananmunaa
1½dl mariannemurskaa TAI muita mieleisiä karkkeja
1 pötkö domino keksejä

1. vatkaa kerma kovalle vaahdolle
2. vatkaa toisessa kulhossa fariinisokeri ja kananmunat
3. yhdistä vaahdot ja lisää mariannerouhe (kaupasta löytyy myös valmista marianne crush -rouhetta) ja paloittele käsissäsi keksit sitä mukaa, kun lisäät ne vaahtoon ja kääntele nuolialla sekaisin
4. laita astiaan ja pakkaseen vähintään 5-6h. 








Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful