Pinaattiletut ovat kestosuosikki, joka maistuu myös lapsille! Yleensä pinaattiletut syödään joko makean hillon kanssa tai suolaisena versiona perunan kaverina. Ihan ehdottomasti kannattaa testata pinaattilettuja jauhelihakastikkeen kanssa. Tämä yhdistelmä on meillä lasten suurta herkkua! Itse tykkään lisätä vielä puolukkahilloa. Myös raejuusto sopii tosi hyvin lämpöisten pinaattilettujen kanssa
Ohje:
1 kananmuna
4 dl maitoa
25g voisulaa
3/4 tl suolaa
3 dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
Ripaus maustepippurijauhetta
75g jäistä pinaattia
1. Riko kananmuna kulhoon ja vatkaa rakenne rikki
2. Lisää maito ja sekoita
3. Sulata voi
4. Sekoita kuivat aineet keskenään
5. Lisää kuivien aineiden joukkoon vuorotellen vähän kerrallaan maito-munaseosta ja voisulaa, sekoita hyvin koko ajan
6. Lisää lopuksi jäiset pinaattipalat ja anna niiden sulaa taikinaan
7. Paista voissa
8. Nauti lämpöisinä
Gluteenittomien pinaattilettujen ohje:
1 kananmuna
3 dl maitoa
25g voisulaa
½ tl suolaa
2½ dl Semperin hienoa jauhoseosta
½ tl leivinjauhetta
ripaus maustepippurijauhetta
75g jäistä pinaattia
1. Riko kananmuna kulhoon ja vatkaa rakenne rikki
2. Lisää maito ja sekoita
3. Sulata voi
4. Sekoita kuivat aineet keskenään
5. Lisää kuivien aineiden joukkoon vuorotellen vähän kerrallaan maito-munaseosta ja voisulaa, sekoita hyvin koko ajan
6. Lisää lopuksi jäiset pinaattipalat ja anna niiden hetki sulaa taikinaan
7. Paista voissa
8. Nauti lämpöisinä
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti