16.12.2014

Pikeeri









Pikeerillä on helppo saada näyttävät ja pikkutarkat  koristukset piparkakkuihin.

Ohje:
1dl valkuaisia
5dl tomusokeria
1tl etikkaa tai sitruunamehua

1. vaahdota valkuaiset, tomusokeri ja etiikka/sitruunanmehu kovaksi vaahdoksi
2. vaahto on valmista, kun pystyt kääntämään leivontakulhon ylösalaisin eikä pikeeri tipu kulhosta. Valmiin pikeerin värjäsin pastaväreillä
3. pursotuksen voit tehdä pienillä pursotuspusseilla tai pelkällä 1 litran pussillakin, muistat vain leikata ihan mini minin loven pussin kulmaan, mitä pienempi lovi sen helpompi saada ohutta nättiä jälkeä

Vinkit:
* etikka ei maistu pikeeristä
* tästä määrästä tulee aika paljon, joten tällä määrällä koristelee jo isommankin satsin pipareita tai piparitalon
* huom tuo sininen pastaväri on hirmun värjäävää. Sitä ei kannata laittaa kuin ihan pieni piste jos haluaa ihan vaaleansinistä


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful