Pikeerillä on helppo saada näyttävät ja pikkutarkat koristukset piparkakkuihin.
Ohje:
1dl valkuaisia
5dl tomusokeria
1tl etikkaa tai sitruunamehua
1. vaahdota valkuaiset, tomusokeri ja etiikka/sitruunanmehu kovaksi vaahdoksi
2. vaahto on valmista, kun pystyt kääntämään leivontakulhon ylösalaisin eikä pikeeri tipu kulhosta. Valmiin pikeerin värjäsin pastaväreillä
3. pursotuksen voit tehdä pienillä pursotuspusseilla tai pelkällä 1 litran pussillakin, muistat vain leikata ihan mini minin loven pussin kulmaan, mitä pienempi lovi sen helpompi saada ohutta nättiä jälkeä
Vinkit:
* etikka ei maistu pikeeristä
* tästä määrästä tulee aika paljon, joten tällä määrällä koristelee jo isommankin satsin pipareita tai piparitalon
* huom tuo sininen pastaväri on hirmun värjäävää. Sitä ei kannata laittaa kuin ihan pieni piste jos haluaa ihan vaaleansinistä
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti