Makean himo lähtee makealla 😄 Tämä vaatii kaveriksi ison kupin kahvia ja pienen palan tätä ihanuutta on sen verta makeaa.
Pohja:
100g voita
1 pkt. bastogne keksejä (gluteenittomana esim. näitä)
1. murusta keksit muruiksi ja sekoita voisulan kanssa sekaisin
2. taputtele 21cm hakasijaltaan olevaan irtopohjavuokaan ja reunoille n.3cm korkuudeltaan
3. laita jääkaappiin
Kinuski täyte:
1 tlk. kondensoitua maitoa
2dl tummaa muscovadosokeria
100g voita
1. kiehauta täytteen aineksit
2. keitä hiljalleen n.5min kokoajan sekoittaen
3. sekoita hyvin jotta kaikki sokeritkin saat tasaiseksi massaksi
4. kaada massa pohjan päälle ja lado banaanit kinuski täytteen päälle
Päälle:
3 banaania
3dl vispikermaa
3tl-4tl aitoa vaniljasokeria
1. viipaloi banaanit ja lado kinuski täytteen päälle
2. vaahdota kerma ja laita kermavaahto banaanien päälle
3. koristele haluamallasi tavalla
4. anna olla jääkaapissa useampi tunti jotta pohjasta tulee kestävä ja pystyy hyvin leikkaamaan
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti