Tein taas pitkästä aikaa bolognesekastiketta ja kyllä tuli herkullista NAM. Suosittelen.
Ohje:
600g naudan paistijauhelihaa
2 isoa porkkanaa
1-2 pientä punasipulia
2 valkosipulinkynttä
140g tomaattipyrettä
3tl jauhelihamaustetta
3tl (-4tl)grillimaustetta
1tl (1½tl) pippurisekoitusta
1 liha fondu
2½dl ruokakermaa
5dl vettä
Silppua valkosipulit ja punasipulit. Ruskista jauheliha, sipulit, grillimauste ja pippurisekoitus. Lisää porkkanaraaste ja jatka kypsennystä n.10min kunnes porkkanat on kypsyneet. Lisää pyre, vesi ja fondu. Keittele hiljalleen ja lisää kerma.
Vinkki:
* valion maustetut kermat sopivat myös hyvin ja makua tuomaan. esim. kolmen sipulin kerma on oma suosikki
Porkkanaraaste sekaan....
Ja haudutusta n.10min...
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti