Päätinpä kokeilla välillä gluteenitonta ja maidotonta leivontaa ja aikani reseptiä miettiessäni kehkeytyi tälläinen herkku. Pohja maustettu kaardemummalla ja päällä mustikoita ja ihanaa kaurahiutalemurua. Tämän kanssa ehdottomasti alpro soya vispikermaa jonka maustoin fariinisokerilla ja kuppi kahvia ja avot :)
Pohja:
170g öljyä
2dl sokeria
4½dl sunnuntai gluteeniton jauhoseos
3tl leivinjauhetta
1tl kaardemummaa
2 kananmunaa
1½dl alpro soya mild & creamy vanilja jugurttia
Sekoita kaikki aineet hyvin sekaisin ja kaada öljyttyyn ja jauhotettuun 20cm halkasijaltaan olevaan irtopohjavuokaan. Paista 180'c n.50min tai kunnes kypsää keskeltäkin.
Päälle:
3dl mustikoita
Muruseos:
30g öljyä
1/4 dl sokeria
1½dl semperin gluteenittomia kaurahiutaleita
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti