17.8.2015

Gluteeniton ja maidoton mustikkakakku

Päätinpä kokeilla välillä gluteenitonta ja maidotonta leivontaa ja aikani reseptiä miettiessäni kehkeytyi tälläinen herkku. Pohja maustettu kaardemummalla ja päällä mustikoita ja ihanaa kaurahiutalemurua. Tämän kanssa ehdottomasti alpro soya vispikermaa jonka maustoin fariinisokerilla ja kuppi kahvia ja avot :)


Pohja:
170g  öljyä
2dl sokeria
4½dl sunnuntai gluteeniton jauhoseos
3tl leivinjauhetta
1tl kaardemummaa
2 kananmunaa
1½dl alpro soya mild & creamy vanilja jugurttia

Sekoita kaikki aineet hyvin sekaisin ja kaada öljyttyyn ja jauhotettuun 20cm halkasijaltaan olevaan irtopohjavuokaan. Paista 180'c n.50min tai kunnes kypsää keskeltäkin.


Päälle:
3dl mustikoita


Muruseos:
30g öljyä
1/4 dl sokeria
1½dl semperin gluteenittomia kaurahiutaleita
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful