21.9.2015

Uunilohesta nahka kätevästi irti




Hakusanat: uunilohi , lohiruoka, lohi , kalaruoka

Tarvitset:
lohta
kuivattua tilliä
sitruunapippuria
grillimaustetta
herbamaren yrttisuolaa
1 prk. kolmen sipulin kermaa

1. laita lohipala uunivuokaan leivinpaperin päälle nahka puoli ylöspäin
2. paista lohta uunissa 200'c 10min jonka jälkeen nahka lähtee, kuin itsestään haarukan ympärille rullaamalla
3. mausta lohipala haluamillasi mausteilla ja jatka paistamista vielä 20min
4. itse laitan aina uuniloheen tilliä, sitruunapippruria, grillimaustetta (santa maria), herbamaren yrttisuolaa ja purkin kolmen sipulin kerman
5. ai että tulee hyvää jopa veljeni joka inhosi kalaa yli kaiken rakastui tähän 😍


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful