1.12.2015

Pipari pannari






Näin joulun alla on kiva testailla piparkakuista kaikkea mahdollista. Nyt testasin piparia pannarissa. Ja ihanasti pipari tuli pannarissa esille. Kaksosetkin tykkäsivät kovasti, oli kuulemma parasta pannaria ikinä :)

Ohje:

4 dl vehnäjauhoja
1½dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 rkl aitoa vaniljasokeria
1 tl suolaa
120g piparkakkuja -> murskattuna
100g voisulaa
8dl maitoa

Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja lisää voisula ja vähän maitoa. Sekoita taikinaa hyvin. Lisää maitoa vähän kerralla hyvin välillä sekoittaen. Jolloin vältät paakut taikinassa. Kaada taikina syvään uunipeltiin leivinpaperin päälle ja paista 225'c n.20min. Painele isolla piparimuotilla valmiista pannarista palasia. Nauti hillon ja kermavaahdon kanssa.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful