Meillä tykätään kovasti igorin kanasta jonka ohjeen löysin Peggyn pieni punainen keittiö blogista. Jota hieman muokkasin, tämä kanakastike on kyllä sen verta hyvää, et suu nappasee jo pelkästä lukemisesta.
Ohjeesta tulee 6 annosta.
Ohje:
n. 800g broilerin fileitä -> paloittele
2 punasipulia -> silppua
1-2 valkosipulin kynttä -> silppua
1 rkl sokeria
1 keltainen iso paprika -> kuutioi
1 punainen iso paprika -> kuutioi
5dl vettä
½ prk. (a' 350g) 20% deliciest smetanaa
70g tomaattipyrettä
kourallinen tuoretta persiljaa
1 liha fondu
1 tl broilerimaustetta
4tl grillimaustetta (santa maria)
1 maustekurkku
1. paista kanat pannulla tilkassa öljyä ja laita uunivuokaan
2. kuullota pannulla seuraavaksi tilkassa öljyä sipulit ja paprikat
3. lisää joukkoon tomaattipyre, sokeri, mausteet ja smetana ja anna kiehahtaa muutama minuutti
4. kaada kastike kanojen päälle ja laita uuniin 175'c itse pidin n. tunnin verran.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti