15.2.2016

Igorin kana



Meillä tykätään kovasti igorin kanasta jonka ohjeen löysin Peggyn pieni punainen keittiö blogista. Jota hieman muokkasin, tämä kanakastike on kyllä sen verta hyvää, et suu nappasee jo pelkästä lukemisesta.
Ohjeesta tulee 6 annosta.

Ohje:
n. 800g broilerin fileitä -> paloittele
2 punasipulia -> silppua
1-2 valkosipulin kynttä -> silppua
1 rkl sokeria
1 keltainen iso paprika -> kuutioi
1 punainen iso paprika -> kuutioi
5dl vettä
½ prk. (a' 350g) 20% deliciest smetanaa
70g tomaattipyrettä
kourallinen tuoretta persiljaa 
1 liha fondu
1 tl broilerimaustetta
4tl grillimaustetta (santa maria)
1 maustekurkku


1. paista kanat pannulla tilkassa öljyä ja laita uunivuokaan
2. kuullota pannulla seuraavaksi tilkassa öljyä sipulit ja paprikat 
3. lisää joukkoon tomaattipyre, sokeri, mausteet ja smetana ja anna kiehahtaa muutama minuutti
4. kaada kastike kanojen päälle ja laita uuniin 175'c itse pidin n. tunnin verran.




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful