9.2.2016

Paneroidut broilerinfileetMeillä tykätään syödä usein broileria ja nyt vaihtelun vuoksi tein paneroituja fileitä. Nämähän saikin melkoista kyytiä, olivat todella hyviä. Ite tykkäsin syödä salaatin kanssa jonne sekaan laitoin vähän kvinoa, kirsikkatomaatteja, paprikaa ja kurkkua.
Ohjeesta tulee 4-5 annosta paneroituja fileitä.


Panerointi:

600g broilerin sisäfileitä
1 dl korppujauhoja
4tl broilerinmaustetta 
3 tl sipulijauhetta
½ tl currya 
cayennepippuri jauhetta oman maun mukaan (on aika tulista laita varovasti)

Sekoita korppujauhot ja mausteet sekaisin. Pyörittele fileet mausteseoksessa ja paista. Nauti esim. salaatin tai muusin kera.
Kvinoan keittäminen:
1 dl kvinoa
3dl vettä
½ tl suolaa
(mausteita oman maun mukaan)
(liha / kasvis fondua oman maun mukaan tällöin älä laita suolaa lainkaan)

Huuhdo kvinoa hyvin lämpimällä vedellä. Kiehauta vesi, lisää suola ja/tai mausteet ja laita kvinoa kiehuvaan veteen laita kansi päälle ja anna kiehua miedolla lämmöllä 15min. Älä sekoita kertaakaan keittämisen aikana, ettei kvinoasta tule liisteriä. Kvinoa on hyvä proteniinin lähde ja luontaisesti gluteeniton. Kvinoa sisältää mm. runsaasti kivennäisnaineita, elimistölle välttämättömiä aminohappoja ja kuituja. Kvinoa on vähän riisin tai couscousin tapaista, mutta mielestäni paljon parempaa. Itse ihastuin tähän aivan täysin.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful