Sain testattavaksi Polar Metallin valmistaman laadukkaan Mypizza-uunin. Ja ideoida mitä muuta sillä voisi tehdä kuin pizzaa. Lähdin kokeilemaan perunarieskaa, mutta muutamalla pienellä twistillä. Käytin kaverina timjamia, himalajan suolaa ja raejuustoa jotka sopivatkin tosi hyvin rieskaan. Annoin maistiaisi myös henkilölle joka ei tykkää ylipäätänsä rieskoista, mutta näitä maistettuaan hän pyysi ohjetta ja itseasiassa söi yksin kokonaisen rieskan ;) Koska uuni on todella kuuma, yli 300'c, niin rieskan paistaminen ei vie kauaa aikaa n. 1min ja on valmis, mutta välillä on pyöräytettävä rieskaa jotta paistuu tasaisesti eikä pala. Rieskan kaulimiseen suosittelen karkeita vehnäjauohoja ja niitä kannattaa ripotella myös vähän MyPizza lapioon, niin että rieska liikkuu edes takaisin, kun kevyesti heilutat kättä. Uunilla saa ihanan hiillokon maun ja se soveltuu ohjeille jotka vaativat korkean lämpötilan kuten esim. karjalanpiirakat, rieskat, pizzat jne... Uuni on helppo kasata ja toimii puupelleteillä jotka ovat edukkaita ostaa. Itse ostimme niitä kodin terrasta.
Näihin herkullisiin rieskoihin löydät ohjeen TÄÄLTÄ
Voit tilata MyPizza-uunin TÄÄLTÄ
Heillä on myös omat facebook sivut Käyhän tykkäämässä:
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti