27.5.2016

Nokkosletut (gluteeniton)Tekaisin kaksosillemme välipalalle gluteenittomia nokkoslettuja, joista tuli tosi hyviä ja paiston aikana kääntäminen onnistui loistavasti!


Ohje:

2 kananmunaa
3/4 tl suolaa
1 tl aitoa vaniljasokeria
2½ dl karpalo vichy
1½ dl maitoa
2½ dl viljatuotteen gluteenittomia nokkoslettujauhoja
½ tl kaardemummaa

Sekoita kananmunien rakenne rikki, lisää vichy ja maito. Sekä kuivat aineet. Sekoita hyvin ja paista voissa kuumalla pannulla. Sekoita taikinaa aina uudelleen, ennen kuin kaadat pannulle. Ihastuin noihin viljatuotteen jauhoihin, niistä kun teki, niin sai käännettyä niin hienosti letut ja jopa ensimmäinenkin lettu onnistu joka minulta tuppaa aina epäonnistumaan. Tule sinäkin mukaan FB keittiö ryhmään facebookissa jakamaan hyviksi havaittuja ohjeita ja nappaamaan herkku reseptejä itselle talteen :) 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful