13.6.2016

Gluteeniton puolukka-raparperipiiras


Ihanan mehukkaita raparperejä ja kirpsakoita puolukoita. Paiston jälkeen päälle voit halutessasi lisätä herkullista vaniljakastiketta ja kuppi kahvia, nam. Yhteistyössä Semper.


Pohja:
1 3/4 dl sokeria
4 dl semperin fin mix jauhoja
3 tl leivinjauhetta
1½ tl kaardemummaa
150g ranskankermaa
1½ dl juoksevaa margariiniä
3tl aitoa vaniljasokeria


Päälle:
1½ dl jäisiä puolukoita
1½ dl raparperipaloja

2½ dl semperin kaurahiutaleita
½dl fariinisokeria
½ dl juoksevaa margariiniä

Sekoita hyvin kaikki pohjan aineet keskenään. Ja kaada voideltuun ja jauhotettuun 20cm halk. olevaan irtopohjavuokaan. Sekoita kaurahiutaleet, fariinisokeri ja juokseva margariini keskenään. Lisää pohjan päälle jäiset puolukat ja raparperit. Pinnalle lopuksi kaurahiutaleseos. Paista 180'c n.60min tai kunnes kypsää. 








Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful