Ihanan mehukkaita raparperejä ja kirpsakoita puolukoita. Paiston jälkeen päälle voit halutessasi lisätä herkullista vaniljakastiketta ja kuppi kahvia, nam. Yhteistyössä Semper.
Pohja:
1 3/4 dl sokeria
4 dl semperin fin mix jauhoja
3 tl leivinjauhetta
1½ tl kaardemummaa
150g ranskankermaa
1½ dl juoksevaa margariiniä
3tl aitoa vaniljasokeria
Päälle:
1½ dl jäisiä puolukoita
1½ dl raparperipaloja
2½ dl semperin kaurahiutaleita
½dl fariinisokeria
½ dl juoksevaa margariiniä
Sekoita hyvin kaikki pohjan aineet keskenään. Ja kaada voideltuun ja jauhotettuun 20cm halk. olevaan irtopohjavuokaan. Sekoita kaurahiutaleet, fariinisokeri ja juokseva margariini keskenään. Lisää pohjan päälle jäiset puolukat ja raparperit. Pinnalle lopuksi kaurahiutaleseos. Paista 180'c n.60min tai kunnes kypsää.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti