Nämä olivat haastavia tehdä, mutta päätin saada ne onnistumaan. Kyllä ne lopulta onnistuivatkin, mutta aika monta kertaa sain tehdä, ennen kuin onnistui.
Ohje:
3½ dl viljatuotteen maissijauhoja
½ dl viljatuotteen vaaleaajauhoseosta
1 tl himalajan hienoa suolaa
3/4 dl öljyä
2 dl vettä
Täytteitä:
salsaa
broileria
salaattia
punasipulia
tomaattia
kurkkua
kastikkeita oman maun mukaan
1. sekoita kuivat aineet keskenään
2. lisää öljy ja vesi
3. jaa taikina 7 osaan
4. laita leivinpaperin päälle paljon jauhoja ja kauli jauhoja apuna käyttäen palloista n.14cm halkasijaltaan olevia lättyjä. Isompia ei kannata tehdä, sillä nämä ovat haastavia saada paistinpannulle
5. kaulittua lätyt laita toinen leivinpaperi lätyn päälle ja käännä lätty kämmenelle, ota jauhoja lätystä varovasti käsin pois ja paista kuumalla pannulla ilman rasvaa n.2 min per puoli. Tai jos sinulla on leipälapio sillä saat kätevimmin siirrettyä sen paistinpannulle Mutta ole varovainen nämä hajoavat helposti
6. kääri paistetut lätyt folioon
7. täytä haluamillasi täytteillä.
*Yhteistyössä Viljatuote
Blogistani löytyy muitakin herkullisia gluteenittomia ohjeita, joita kannattaa kokeilla
esim.
Lihapullat
Yrttinen lohikeitto
Feta-kinkku-paprikakupit
kiitos ohjeesta pitää kokeilla
VastaaPoista