25.11.2016

Mantelikala


Löysin tämän herkullisen mantelikalan ohjeen Voita ja Suolaa- blogista. Edellisen kerran tätä on tullut syötyä kouluaikoina. Päätin kokeilla ja oli niin hyvää, että aivan varmasti tulee tehtyä toistekkin. Fileet kannattaa ottaa edellisenä päivänä jääkaappiin sulaan (laita paketti pussiin, ettei sulaamisen aikana valu jääkaappiin nestettä)

Ohje:
400g seifileitä
himalajan suolaa myllystä
sitruunapippuria
tilliä
2 dl ruokakermaa
1 dl mantelilastuja
½ dl korppujauhoja
2 rkl voita sulatettuna
1 tl himalajan hienoa suolaa
1 tl paprikajauhetta1. laita sulanneet fileet uunivuokaan ja ripottele fileiden päälle varovasti myllystä himalajan suolaa, sitruunapippuria ja kuivattua tilliä.
2. sekoita kulhossa kerma, mantelilastut, korppujauhot, voisula, paprikajauhe ja himalajan hieno suola. Anna turvota hetki ja levitä fileiden päälle. Ripottele vielä päälle mantelilastuja
3. paista 200'c 25min ja nauti perunamuusin kanssa.

Blogistani löytyy muitakin herkullisia ruokaohjeita, joita kannattaa kokeilla

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful