3.2.2017

Tomaattinen chorizopasta (myös gluteenittomana)




Voita ja Suolaa -blogin Mika oli tehnyt tälläistä herkkua. Resepti näytti ja kuulosti, niin hyvältä, et oli pakko kokeilla itekkin. Ja juuri söin ison annoksen ja suu hymyilee vieläkin. Eli suosittelen kokeilemaan. Ohjeesta tulee 4 annosta.

Ohje:
250g wurstin chorizo-nekkeja
10 kpl kirsikkatomaatteja
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
(½ mieto punainen Chili)
140g tomaattipyrettä
kourallinen tuoretta Persiljaa
oliiviöljyä paistamiseen


250g Tuorepastaa (gluteenittomana Barilla fusilli)

1. keitä pasta ohjeen mukaan
2. kuumenna paistinpannulla oliiviöljy ja lisää pannulle viipaloidut chorizot
3. kun makkarasta alkaa irtoamaan rasvaa, niin lisää hienonnettu sipuli ja raastettu valkosipuli mukaan 
4. kuullota hetki ja lisää hienonnettu chili
5. paista hetken ajan ja lisää halkaistut kirsikkatomaatit ja tomaattipyre
6. pyörittele aineksia miedolla lämmöllä n.10min. 
7. lisää aivan lopuksi hienonnettu persilja
8. sammuta levy ja sekoita mukaan kypsä, valutettu pasta. 
9. koristele annos halutessasi persiljalla

4 kommenttia :

  1. Anonyymi13.25

    Kuulostaa hyvältä! Mutta onko kovin tulinen? Avokki ei pidä ollenkaa tulisesta ruoasta, niin pitäisikö jättää tuo chili pois?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä tapauksessa kannattaa jättää pois 😊 Itekki jätin, kun meilläkään ei mies eikä lapset tykkää tulisesta.

      Poista
  2. Anonyymi13.42

    monelle hengelle ohje on

    VastaaPoista

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful