Voita ja Suolaa -blogin Mika oli tehnyt tälläistä herkkua. Resepti näytti ja kuulosti, niin hyvältä, et oli pakko kokeilla itekkin. Ja juuri söin ison annoksen ja suu hymyilee vieläkin. Eli suosittelen kokeilemaan. Ohjeesta tulee 4 annosta.
Ohje:
250g wurstin chorizo-nekkeja
10 kpl kirsikkatomaatteja
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
(½ mieto punainen Chili)
140g tomaattipyrettä
kourallinen tuoretta Persiljaa
oliiviöljyä paistamiseen
250g Tuorepastaa (gluteenittomana Barilla fusilli)
1. keitä pasta ohjeen mukaan
2. kuumenna paistinpannulla oliiviöljy ja lisää pannulle viipaloidut chorizot
3. kun makkarasta alkaa irtoamaan rasvaa, niin lisää hienonnettu sipuli ja raastettu valkosipuli mukaan
4. kuullota hetki ja lisää hienonnettu chili
5. paista hetken ajan ja lisää halkaistut kirsikkatomaatit ja tomaattipyre
6. pyörittele aineksia miedolla lämmöllä n.10min.
7. lisää aivan lopuksi hienonnettu persilja
8. sammuta levy ja sekoita mukaan kypsä, valutettu pasta.
9. koristele annos halutessasi persiljalla
Kuulostaa hyvältä! Mutta onko kovin tulinen? Avokki ei pidä ollenkaa tulisesta ruoasta, niin pitäisikö jättää tuo chili pois?
VastaaPoistaSiinä tapauksessa kannattaa jättää pois 😊 Itekki jätin, kun meilläkään ei mies eikä lapset tykkää tulisesta.
Poistamonelle hengelle ohje on
VastaaPoista4:lle ☺
Poista