28.3.2017

Pehmeät jalat hetkessäItselläni jalkapohjat ovat usein kovettuneiden peitossa ja aina saa olla raspaamassa niitä. Monia erilaisia raspeja olen kokeillut ja ihastuin Scholl Velvet Smooth ammattilaistason paristokäyttöiseen jalkaraspiin. Jolla sai kätevästi kuivista jaloista raspattua kovettumat pois, joka on tällä hetkellä hyvä kakkonen. Nyt törmäsin tähän Kaunis sokerikuorintaan, jota testailin. Jo niiden ihanat tuoksut hurmasivat minut kaupassa. Tuoksuina löytyy mansikka, hunaja-sitruuna, kookos, laguuni, mandariini, mustikka, raparperi-sitruuna, vanilja, vaniljalatte sekä manteliöljy väri- ja tuoksuaineeton.

Nämä sokerikuorinnat sisältävät kaakaovoita ja sokeria. Joissa herkullisen houkuttelevina tuoksuina parfyymi, joissa eteerinen öljy. Painavat 100g/kpl.

Ota scrubi mukaasi suihkuun tai saunaan. Hiero scrubilla lämmintä ja märkää kehoasi. Kun olet käynyt scrubilla läpi koko kehosi käännä pala kädessäsi ja pyörittele sokeripuolella ihoasi. Lopuksi suihkuta sokeri pois ja jätä kaakaovoi ravitsemaan ihoasi. Tämän jälkeen et tarvitse kosteusvoidetta. 

Älä jätä scrubia saunaan ettei se sulaa.

Voin kyllä suositella! Nämä on aivan ihania! Jo ensimmäisellä käsittely kerralla huomaat eron jalkapohjissa varsinkin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 36-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful