Jätin taikinan tarkoituksella löysäksi, jotta varmasti tulee pehmoisia leipäsiä.
Taikina nostellaan lusikan avulla peltille ja hiivaa laitoin myös enemmän ja se todella toimi.
Mehukkaan pehmoisia leipäsiä sain ottaa uunista pois 😋
Taikina nostellaan lusikan avulla peltille ja hiivaa laitoin myös enemmän ja se todella toimi.
Mehukkaan pehmoisia leipäsiä sain ottaa uunista pois 😋
Ohje:
2½ dl vettä
200g porkkanaraastetta
1½ tl psylliumia (Viljatuote)
1 pss. (11g) kuivahiivaa
1 tl suolaa
1 rkl hunajaa
1 dl auringonkukansiemeniä
1 dl kaurahiutaleita (esim. Semper, Provena)
½ dl öljyä
4 dl Semper mix med fiber
1. raasta porkkanat
2.sekoita vesi ja psylliumi ja anna turvota hetki
3. lisää loput aineet
4. sekoita yleisvatkaimella 5 minuuttia
5. nostele lusikalla leivinpaperin päälle
6. kohota 45min
7. paista 225'c n.15 minuuttia
Porkkanasämpylät ovat ihania! Täytyykin testata niitä myös tällä gluteenittomalla versiolla.
VastaaPoistaTulehan sitten kertomaan mitä pidit :)
Poista