28.2.2018

Kolmen ruokalajin illallinen Ravintola Frans & Mariessa
Kävimme hiihtolomalla illallisella Ravintola Frans & Mariessa, joka on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät hyväntuulisen hurmaavalla tavalla. Ruoka on valmistettu parhaista ja tuoreista raaka-aineista. Iloinen henkilökunta otti meidät hyvin tuttavallisesti vastaan ja ohjasi pöytäämme, oli ihana huomata, että myös lapset huomioitiin. Ravintola oli ihanan tunnelmallinen ja viihtyisä, jossa voi nauttia lounasta, illallista, tai viettää erilaisia juhlia tunnelmallisessa ympäristössä. Jos haluat yllättää kumppanisi, niin tämä ravintola on juuri sopiva siihen. Ravintola sijaitsee Original Sokos Hotel Ilveksen yhteydessä, Tammerkosken vierellä ihan Koskikeskuksen vieressä. 

Alkuleipänä oli vaaleaa itsetehtyä ranskanleipää ja mallashapatettua leipää eli puhutaan "ranskalaisesta ruisleivästä". Levitteenä oli pienen meijerin Juustoportin kirnuvoi ja itsetehty tomaattitapenade. Alkuruokana maistelimme jättiravunpyrstöjä ja friteerattua mustekalaa, oli muuten ensimmäinen kerta, kun uskaltauduin mustekalaa maistamaan ja se oli todella hyvää. Kaksoset rohkaistuivat myös maistamaan mustekalaa ja he pitivät siitä myös, jättikatkaravunpyrstöt olivatkin meille jo entuudestaan tuttuja herkkuja joita rakastan! Jatkossakin siis uskallan tilata mustekalaa. Pääruoaksi pariloitua lohta, rapukastiketta ja maalaislohkoperunoita. Jälkkäriksi lämmintä suklaakakkua, joka muuten paistetaan tilauksesta ja jossa käytetään Valrhona Alpaco -suklaasta kaveriksi vadelmakastiketta ja vaniljajäätelöä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful