6.3.2018

Minilomalla ja hyvää ruokaa. Sis. alekoodin hotelliyöhön



Saimme ihastuttavan kollegan, Savusuolaa-Janican kanssa kutsun mennä maistelemaan Radisson Blu Aleksanteri Loungeen pataruokia, jotka on tehty yhteistyönä Uudenmaan Marttojen kanssa. Joten mehän lähdimme into piukassa. Postaus on siis tehty yhteistyössä Radisson Blua Aleksanteri -hotellin kanssa.

Postauksen lopusta löydät alekoodin, jolla sinäkin voit käydä nauttimassa rentouttavasta hotelliyöstä.


Meille oli etukäteen kerrottu, että padat valmistetaan suurella rakkaudella ja jotka on kunnianosoitus 100-vuotiaalle Suomelle sekä pataruokamaistelu tulisi olemaan elämyksellinen. Patojen syvän ja herkullisen maun salaisuus piilee pitkään haudutetussa liemessä ja lähes unohdetuissa yrteissä, joita on haudutettu tunti tolkulla. Meillä oli korkeat odotukset ja varsinkin, kun olen aina hyvin skeptinen hotellien ruoka tarjonnasta. Mutta tätä pataruokailua ei oltu meille turhaan kehuttu, odotuksemme ylittyivät monin kertaisesti. Alkuun keittiöltä meille lähetettiin pataruoan liemestä pienet shotit ja huhheijakkaa mitä lientä, en ole eläessäni maistanut mitään niin hyvää ja nyt en kehu yhtään liikaa! Katsoimme kollegan kanssa vain toisiamme siemaillessamme shotit alas. Alkumaljoina meillä oli Faustino Cavan Brut kuohuviiniä. Sitten saimme maistella alkuruokana parhaita suomalaisia makuja leipäjuustoa, aurajuustoa, savuporoa, ilmakuivattua kinkkua, muikkupateeta, kylmäsavulohta sekä piparjuurimajoneesia ja porkkanapyreetä. Itse pataruoka piti sisällään häränrintaa, kasviksina perinteiset porkkana, lanttu, punasipuli, ruohosipuli, kesäkurpitsa ja persilja. lisukkeena oli myös kantarelli- tuorejuusto gratiini ja bataattisosetta. Jälkkärinä saimme triple chocolate heaven suklaamoussea, mutakakkua ja valkosuklaata. Liha jota olisi voinut hampaatonkin syödä oli ihan taivaallista ja mureaa, se vain hajosi suuhun. Vaikket yöpyisikään ko. hotellissa, niin käy ihmeessä maistamassa pataruoat! 











Pataruokailun jälkeen suunnistimme Mimisin järjestämälle Espan kokkikouluun, jossa kokattiin Suomen kokkimaajoukkueen johtajan Kristian Vuojärjen johdolla viiden ruokalajin illallinen, joten nälissään meidän ei todellakaan tarvinnut reissullamme olla 😉






Yövyimme Radisson Blu Aleksanterissa business-huoneessa, jonne kokkikoulun jälkeen palasimme. Huoneeseen astuessamme saattoi pari kiljahdusta päästä onnesta sillä saimme ihan mahdottoman huikean Ataljee Suomi kattohuoneiston, jossa oli  14 ikkunaa. Huoneesta löytyi myös jalkakylpylaite, sai rentoutua ja nauttia jalkahieronnasta, ihanan muhkeaa vuodetta ja Nespresso kahvikonetta unohtamatta. Kylpyammetta olisin ehkä hieman kaivannut. Aleksanteri on kotia rakastavien ihmisten unelmahotelli. Paikka, jossa voi olla oma itsensä. Olla kotona matkalla. Aleksanteri yhdistää kansainvälisen hotelliketjun laadun, palvelun ja brändin kotoisan boutique-hotellin parhaisiin puoliin. Joka on tyypillinen kaupungin keskustan rakennus, sillä se koostuu kahden eri aikakauden rakennuksesta. Tällaisissa taloissa monet helsinkiläiset asuvat ja hotellista huokui ihastuttavasti lämmin kodinomaisuus ja tässä hotellissa en tuntenut itseäni asiakkaaksi vaan vieraaksi, jossa meidät otettiin niin lämpöisesti ja iloisesti vastaan. Oli ihana majoittua tälläisessä kaupungin helmen sydämessä. 



Lisäksi Aleksanterista löytyy Wish Fridge, jokaisen majoittujan toivejääkaappi, joka täytetään päivittäin erilaisilla suolasilla ja makeilla herkuilla asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Jääkaapista voi napata mukaan tuotteita pientä korvausta vastaan. Yöpyessäsi Business-luokan huoneessa voit käyttää Wish Fridgeä veloituksetta. Aleksanterin Loungessa tarjotaan myös pullakahvit jokaiselle majoittuvalle asiakkaalle päivittäin kello 17-19 aulassa veloituksetta, jossa voit halutessasi kietoutua vilttiin ja nauttia Aleksanterin lämmöstä lumen ja tuiskun keskellä lämpöisen kahvikupposen kanssa. 




Naistenpäivän kunniaksi sinulla on mahdollisuus tehdä varaus yhden yön majoitukseen kahdelle hengelle sisältäen aamiaisen standard-luokan huoneessa 104€:lla 

(asiakasomistajana 95€). Tee varauks TÄSTÄ tai koodilla TAXI. Huoneita on saatavilla ainoastaan rajoitetusti 30.4.2018 asti, joten ole nopea.























Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful