Meillä rakastetaan grillattuja pihvejä ja varsinkin silloin kun ne tehdään kunnon laadukkaasta lihasta. Nyt testailin Kujalan tilan naudan ulkofilepihvejä, jotka valelin grillissä chililöökikastikkeella ja voi jestas en eläessäni ole syönyt niin hyvää pihviä.
Ohje:
2 pkt. naudan ulkofilepihvejä (Kujalan tilan)
chililöökikastiketta (Kujalan tila)
vuorisuolaa myllystä
mustapippuria myllystä
1. grillaa tai paista pannulla pihvit (pannulla paistaessa käytä voita paistamiseen)
2. paistamisen aikana valele pullasudilla chililöökikastiketta pihvien pintaan molemmin puolin
3. lisää suola ja mustapippuri
Kilpiperunat:
700g perunoita
n.½ dl öljyä
1 tl timjamia (kuivattua)
1 tl rosmariiniä (kuivattua)
vuorisuolaa myllystä reilusti
1. kuori perunat ja leikkaa ne siivuiksi vähän vinottain kilven muotoon
2. kuivaa siivut huolella kuivaksi
3. laita perunasiivut astiaan ja kaada päälle öljy ja mausteet
4. pyörittele hyvin kaikki sekaisin ja levitä uunipeltille leivinpaperin päälle
5. paista 200'c noin 40min (uunista ja perunoiden paksuudesta riippuen)
6. dippaa kilpiperunoita chililöökikastikkeeseen
Dippaamiseen:
chililöökikastiketta
*Pihvit ja chililöökikastike saatu tuotenäytteenä
Noita kilpiperunoita testaan ehdottomasti, perunoihin kaipaa aina vaihtelua ja nämä kuulostavat kyllä herkullisilta! :)
VastaaPoistaNe on kyllä kivaa vaihtelua lohkoperunoille ja ranskalaisille :)
Poista