6.5.2020

Sisusta seinäsi eleganteilla Poster Storen sisustustauluilla

*Kaupallinen yhteistyö Poster Storen kanssa

Minulle on tärkeää, että kotona viihtyy varsinkin kun teen työt kotona, niin kodin täytyy olla kauniisti sisustettu. Tykkään sisustaa ja usein joku huone kokeekin uuden ilmeen. Nyt sisustin kodin seinät upeilla Poster Store tauluilla, saa valita mieleisen julisteen ja kehykset erikseen. Kurkkaa Julisteet mikä niistä olisi sinun mieleen. Ja kehykset voit valita mieleisiksi joko puukehyksiksi tai metallikehyksiksi. Löydät aidot puukehykset mustina, valkoisina ja tammen värisinä, sekä metallikehykset mustina, kultaisina, hopeisina ja kuparikehykset kauniin ruusukultaisina. Taulu voidaan ripustaa sekä pysty- että vaakasuunnassa. Kaikki kehykset täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ne on helppo avata takaa. Tyylikkäät julisteet ovat skandinaavisen designin innoittamia, jotka sopivat joka kodin sisustukseen. Poster Storen valikoimasta löydät muotijulisteet, luontojulisteet, valokuvataulut, taulut keittiöön, lastenhuoneen sisustustaulut sisustustaulut tekstillä, retrotaulut, graafiset modernit taulut sekä monia muita kauniita tauluja jokaiseen huoneeseen. Tutustu myös tunnettujen taiteilijoiden kuten Tove Frankin, Vee Speersin ja Love Warriorsin luomiin taidejulisteisiin.


TAULU VALINTANI 

 Varsinkin meillä olohuoneen pitkä seinä sohvan takana on odottanut jo pitkään jotakin kivaa, seinä on näyttänyt minusta hyvin alastomalta ja en halunnut sinne mitään isoa hyllykköä kiinnittää, joten valitsin sinne kolme isoa taulua. Olohuoneen taulut kertovat minun juuristani, olen lähtöisin pohjois-pohjanmaalta meren ääreltä ja julistevalikoimaa selatessani kyseiset taulut osu ja upposi heti. Nyt joka kerta tauluja katsellessa seinälläni minulla tulee kotitalo ja hiekkarannat mieleeni. 

Makuhuoneeni taulut ovat myös totta kai hyvin minun näköiset hempeää kukkaa, rakastuneet leijonat ja sielläkin esiin nousee rantamaisemaa. Myös pojat saivat valita huoneisiinsa oman näköiset taulut. Ja eteiseen oli vielä pakko valita kieltään näyttävä kirahvi, koska se oli vaan niin söpö! Kurkkaa inspiraatiosivu ja suunnittele millaisilla tauluilla ja miten sinä haluaisit oman seinäsi sisustaa. Valikoima heillä päivittyy joka viikko uudella julistekokoelmalla. Joka tiistai uusi julistekokoelma viikoittain vaihtuvalla teemalla! Poster Store tarjoaa laajan valikoiman laadukkaista julisteita ja kehyksiä hyvään hintaan ja nopealla toimituksella. Heillä on ilmainen toimitus yli 39€ tilauksiin. Toimitus on 2-4 arkipäivää. Poster Storen tuotteet ovat elegantteja ja minimalistisia. Tuotteet ovat myös ympäristöystävällisiä. Julisteet painetaan Ruotsissa, Tukholman lähettyvillä ympäristöystävälliselle paperille, josta ne toimitetaan varastolle Tukholmassa ja siitä eteenpäin asiakkaille. 


ALEKOODI

Saat 30% alennuksen tekemästäsi tilauksesta (poislukien Selection) 
koodilla taikinassa30 
Alennus lasketaan tuotteiden normaalihinnoista. 


Koodi on voimassa 7.kesäkuuta 2020 saakka.Löydät heiltä julisteita eri kokoisina


13x18 cm
A4 (21x29,7 cm)
30x40 cm
 40x50 cm
 50x50 cm
50x70 cm
70x100 cmEi kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful