20.5.2020

Raikkaan valkoinen ja klassisen kaunis päiväpeite
Yhteistyö Lennol Oy:n kanssa

Olin pitkään jo kaivannut päiväpeittoa, mutta olin liian tarkka, tiesin liian tarkasti millaisen haluaisin. En pitkän etsinnän päätteeksi löytänyt sellaista, joka miellyttäisi kokonaisuudessa silmääni. Kunnes Lennolin valikoimista rakastuin ensisilmäyksellä tuohon May päiväpeittoon. Kuosiinkudottu Seija Ranttilan MAY-kuosi on raikkaan valkoinen ja klassisen kaunis. Kevyt vanu ja leveä suora tikkaus antavat hillityn upean kuosin loistaa päiväpeitteessä. Päiväpeitteestä on saatavilla viisi eri kokoa. Materiaaliltaan päiväpeitto on 60% polyesteri 40% puuvillaa ja pesu täytyy tehdä hienopesuna 30 °C. Nyt useita kertoja päivässä menen makuhuoneen ovelle ihan vain ihailemaan kaunista päiväpeittoani, joka on juuri sellainen mitä pitkään etsein. Päiväpeitteen lisäksi sänkyä koristaa upeat koristetyynyt, Laura koristetyynyt ovat ihanan raikkaat ja värikkäät, tuovat juuri sopivan väriläiskän upealle päiväpeitteelle. Tupsulliset May koristetyynyt olivat söpön sirot ja herkät jotka sulautuvat loistavasti May päiväpeitteen kanssa. Pellavaisen Elsa koristetyynyjen sävyt ovat kuin vaahtokarkkeja, jotka hurmaa heleillä pastellisävyillä. Itselle valitsin hempeän harmaat. 

Rohkeus ja usko omaan tekemiseen ovat piirteitä, joiden vuoksi Lennol on menestynyt. Yli 50-vuotias suomalainen tekstiilialan perheyritys on perustettu vuonna 1967. He suunnittelevat ja valmistavat erilaisia sisustustekstiilejä, pehmusteita huonekaluteollisuudelle sekä toteutavat monipuolisia sisustusprojekteja yrityksille ja julkiselle sektorille. Valikoimaan heillä kuuluu lisäksi varjostimet, verhot ja verhotarvikkeet, peitteet ja tyynyt sekä askarteluvanut ja sisätyynyt. He haluavat tarjota asiakkailleen kestäviä ratkaisuja designin, kiertotalouden ja innovaatioiden avulla. Kuluttajille haluavat tarjota rohkeasti omaperäistä, naisellisen pehmeää ja ylellisen kaunista.

Tehdas ja yrityksen pääkonttori sijaitsevat Jalasjärvellä ja työllistävät n. 20 henkeä. Tuotteita jälleenmyyvät huonekaluliikkeet, sisustusliikkeet, käsityöliikkeet ja tavaratalot Suomessa, Venäjällä ja Baltian maissa. Lisäksi heillä on oma tehtaanmyymälä Jalasjärvellä ja shop-in-shopit Oulussa sekä Kauhajoella. Uusi verkkokauppa mahdollistaa tuotteiden saatavuuden ympäri Eurooppaa.

Toiminnan ytimenä on oma kilpailukykyinen kotimainen tuotanto ja suunnittelu, jotka perustuvat kokemukseen, osaamiseen ja uusimman teknologian hyödyntämiseen. Yrityksen perusarvoina on ollut alusta asti kierrätyksen ja ympäristöystävällisyyden huomioiminen valmistuksen eri vaiheissa. Tuotekehityksessä näiden arvojen noudattamisen myötä on syntynyt mm. ekologinen ECO-pehmustetuotesarja, joka sai vuonna 2009 tasavallan presidentin INNOSUOMI-palkinnon.

Kotimaisesta tuotannosta kertoo Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeus. He panostavat kotimaiseen muotoiluun, joka on huomioitu Design from Finland -merkillä. Tavoitteena heillä on, että jokainen myytävä tuote ja kuosi on juuri meille suunniteltu. Haluavat myös panostaa entistä enemmän kiertotalouteen. Ovat aina pitäneet huolen siitä, että tuotannossa syntyy mahdollisimman vähän jätettä. Tarjoavat jo tuotteita, jotka on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista, ja lisäävät kierrätysmateriaalien käyttöä entisestään huonekalupehmusteissa, täytevanuissa sekä kuluttajille suunnatussa sisustustekstiilimallistossa.

1 kommentti :

  1. Todella kauniit ja laadukkaan näköiset tekstiilit! Lennolit kelpaisivat minunkin makuuhuoneeseen <3

    VastaaPoista

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful