5.6.2020

Perunasalaatti






Perunasalaatti sopii lisäkkeeksi esimerkiksi grilliruille. Piknikille loistava eväs, tällöin kannattaa annostella salaatit jo valmiiksi jokaiselle omaan rasiaan, ovat sitten siellä piknikillä kätevämpiä syödä. Makua ja makeutta tulee tummista viinirypäleistä ja aurinkokuivatuista tomaateista. Jos et edellä mainituista pidä tai vain toinen on inhokkisi, niin ne voi ihan hyvin jättää ohjeesta pois. Kermaviilikastike mehevöittää herkullisesti salaatin. Perunat kannattaa keittää edellisenä päivänä ja kannattaa valita mahdollisimman pieniä perunoita. Ehdottomasti kannattaa testata!


Ohje:
600g keitettyjä ja pilkottuna perunoita
3/4 dl ruohosipulisilppua
½ pieni punasipuli silputtuna
2 dl tummia viinirypälesiivuja
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
1 purkki (200g) kermaviiliä
1 tl himalajan hienoa suolaa


1. pese viinirypäleet hyvin ja tee niistä pieniä siivuja
2. silppua aurinkokuivattu tomaatti
3. hienonna sipulit pieniksi
4. pilko keitetyt kylmät perunat
5. sekoita kaikki ohjeen ainekset keskenään, tarkista suolaisuus ja lisää tarvittaessa 
6. nauti




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful